Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Kraft Foods concediaza 1.600 de angajati

Kraft Foods concediaza 1.600 de angajati


Kraft Foods in 2012 ar putea renunta la 1.600 de angajati din America de Nord din cauza planurilor de a separa divizia de snacks-uri de intreprinderile alimentare.

Aproximativ 40 procente din reducerile de locuri de munca sunt datorate incercarilor de a revitaliza vanzarile din SUA, potrivit Bloomberg.

Pe 4 august 2011, Kraft Foods si-a anuntat intentia de a se diviza si de a crea doua companii independente pe actiuni: o companie globala de snacks, cu crestere semnificativa, si o companie de produse de bacanie, in America de Nord, cu marja de profit ridicata.

Prezenta in Romania din 1994, Kraft Foods are in portofoliu marcile Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pimas, Barni, Oreo.

La nivel de grup, compania a inregistrat in 2010 venituri de 49,2 miliarde de dolari. 12 dintre marcile simbol ale companiei - Cadbury, Jacobs, Kraft, LU, Maxwell House, Milka, Nabisco, Oreo, Oscar Mayer, Philadelphia, Tang si Trident - genereaza venituri de peste 1 miliard de dolari anual.

Kraft Foods este cotat la Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1333 ori