Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Concedieri la TVR: Peste 960 de angajati, dati afara din noiembrie

Concedieri la TVR: Peste 960 de angajati, dati afara din noiembrie


Concedierile colective in TVR vor incepe in 20 noiembrie si vizeaza 962 locuri de munca. In urma procesului de restructurare, televiziunea publica va ramane cu 2.340 de angajati, anunta Claudiu Saftoiu, PDG al SRTv, sindicatului reprezentativ din institutie.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general (PDG) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a transmis marti Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor din TVR (SPUSTV), notificarea privind intentia SRTv de concediere colectiva, precum si Proiectul planului de reorganizare si restructurare de personal in cadrul TVR, parte a implementarii Programului de redresare economica a televiziunii publice. Proiectul, precum si continutul notificarii au fost aprobate prin Ordinul lui Claudiu Saftoiu, potrivit unui comunicat de presa.

Proiectul planului de reorganizare si restructurare de personal in cadrul SRTv a fost intocmit de Comisia constituita prin Ordin al PDG, formata din Cristian Zgabercea si Liviu Nicolescu - consilieri PDG, Catalin Nita - avocat, specialist in dreptul muncii, si Mihai Enea - director Resurse Umane in TVR.

Conform Programului de redresare economica TVR, schema organizationala se va cu 962 locuri de munca din care 21 locuri de munca cu caracter de functii de conducere si 941 locuri de munca cu caracter de functii de executie, din care 467 personal de specialitate, 495 personal suport, in conformitate cu noua organigrama cadru aprobata de Consiliul de Administratie al TVR in 3 august 2012.

Data de la care vor avea loc concedierile in TVR este 20 noiembrie 2012, urmand sa fie finalizate la data expirarii termenului de preaviz.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1960 ori