Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vola.ro: Cifra de afaceri record in 2011

Vola.ro: Cifra de afaceri record in 2011


Cea mai mare agentie online de turism din Romania, Vola.ro, a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri record in istoria companiei de aproximativ 15,5 milioane de euro (65,7 milioane lei).

Cresterea este de 189% comparativ cu anul 2010, cand cifra de afaceri a atins 5,38 milioane euro (22,7 milioane lei). Luna iunie a anului 2011 a inregistrat varful de business, cu o cifra de afaceri record de 6,9 milioane lei, in crestere cu 230% comparativ cu perioada asemanatoare a anului anterior.

"Cresterea Vola.ro graviteaza in jurul abordarii noastre inovatoare in dezvoltarea de produs. De aceea am investit puternic in platforma tehnologica, oferind clientilor nostri produse imbunatatite in permanenta precum aplicatia de cautare si rezervare de zboruri sau produsul de pachete turistice.

Un alt factor determinant este migrarea generala catre online, implicit si a industriei in care activam, plasandu-ne intr-o pozitie favorabila pentru dezvoltare viitoare", afirma Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2734 ori