Marriott: Falimentul ONT Carpati nu are nicio influenta asupra hotelului

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 17:55
2476 citiri
Marriott: Falimentul ONT Carpati nu are nicio influenta asupra hotelului

Falimentul ONT Carpati nu are nicio influenta asupra modului de functionare a hotelului, a declarat Meda Vasiliu, director de vanzari si Marketing in cadrul JW Marriott.

Pachetul de 35% din actiunile Societatii Companiilor Hoteliere Grand care administreaza Marriott este detinut de catre Bank of Cyprus, nu de ONT Carpati.

"ONT Carpati a fost preluat in proportie de 80% de catre Bank of Cyprus acum cativa ani. Practic prin aceasta preluare Banca Ciprului a devenit actionar cu 35% in cadrul Societatii Companiilor Hoteliere Grand, care este proprietarul cladirii, terenului si a spatiilor de la Marriott. Practic nu se va schimba nimic in ceea ce priveste structura actionariatului si mai degraba este o problema intre ONT Carpati si Banca Ciprului.

Marriott opereaza in continuare in aceleasi conditii. Este contractul de management pe care il are cu Societatea Companiilor Grand. Este o situatie care are impact intre ONT Carpati si Banca Ciprului. Nu are nicio influenta asupra hotelului si a modului sau de functionare", a declarat reprezentantul Marriott pentru Business24.

ONT Carpati, in faliment. Ce se va intampla cu activele detinute la Marriott?

Actionarii firmei hoteliere ONT Carpati (ONZV), care detine 35% din actiunile companiei de administrare a hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucuresti, au aprobat intrarea in faliment.

ONT Carpati are o datorie de cinci milioane euro catre actionarul majoritar, Bank of Cyprus. Institutia de credit detine 93,82% din actiunile ONT Carpati prin intermediul Gosman Properties.

Anul trecut, ONT Carpati a inregistrat o cifra de afaceri in crestere cu 12%, la 10,2 milioane lei, si pierderi de 46,2 milioane lei.

Pierderile au fost determinate de "deprecierea referitoare la creanta imobilizata datorata de SCHG (Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care detine hotelul Marriott - n.r.)", deprecierea fiind de 59,5 milioane lei, potrivit raportului anual al companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Marriott actiuni ONT, #faliment ONT Carpati, #ONT Carpati actiuni Marriott , #Companii turism