Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Christian Tour pune bazele celui mai mare grup din turism de pe piata locala

Christian Tour pune bazele celui mai mare grup din turism de pe piata locala


Turoperatorul Christian Tour a achizitionat doua agentii de turism, Europa Travel si Bibi Touring. Prin aceasta tranzactie, compania condusa de Cristian Pandel pune bazele celui mai mare grup din turism din Romania, dupa cifra de afaceri.

Directorul Christian Tour, Cristian Pandel, a anuntat ca a preluat cele doua agentii de turism, Europa Travel si Bibi Touring, pentru ca vrea sa dezvolte segmentul vacantelor low-cost.

"Vrem sa dezvoltam vacantele low-cost si de aceea am preluat Europa Travel, dar si pachetele in destinatii interne, in care este specializata agentia Bibi Touring", a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul agentiei Christian Tour.

Agentia a fost inregistrat pe site-ul ministerului de Finante cu numele de Christian '76 Tour, unde figureaza cu o cifra de afaceri de doua milioane de lei.

Chrisian Pandel sustine ca aceasta suma reprezinta doar comisionul agentiei si ca, de fapt, afacerile agentiei sale se ridica la 35 de milioane de euro. Prin achizitia Europa Travel si Bibi Touring se infiinteaza cel mai mare grup din turism, care depaseste, din punct de vedere al rulajului, Happy Tour. Acesta din urma a avut, in 2011, afaceri de 35,8 milioane de euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2348 ori