Wizz Air, pe Baneasa pe Otopeni, incepand din 25 martie

Joi, 23 Februarie 2012, ora 16:03
2508 citiri
Wizz Air, pe Baneasa pe Otopeni, incepand din 25 martie

Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, a anuntat joi ca va transfera complet operatiunile bazei de pe Aeroportul Baneasa pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni), incepand din 25 martie.

Wizz Air a fost instiintata oficial referitor la inchiderea aeroportului Baneasa pentru traficul aerian comercial, ceea ce determina necesitatea mutarii operatiunilor pe Otopeni.

"Wizz Air si-a luat angajamentul de a oferi calatorilor romani servicii de calitate la preturi accesibile, dar odata cu marirea taxelor de aeroport pe Otopeni si ca urmare a inchiderii aeroportului Baneasa, pasagerii vor trebui sa plateasca mai mult pentru serviciile de calatorie".

"In ciuda acestui lucru, Wizz Air intentioneaza sa creasca cu 75% numarul de zboruri disponibile in aceasta vara, sa realizeze investitii noi, de 100 milioane de euro, in piata si sa creeze 500 de noi locuri de munca, consolidand astfel pozitia Wizz Air de cea mai mare companie aeriana din Romania", potrivit reprezentantilor companiei.

Incepand cu 25 martie, Wizz Air va incepe operarea de doua ori pe saptamana a zborurilor catre Memmingen (Germania), cu preturi incepand de la 93 lei (pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse). Acesta destinatie se adauga celor deja anuntate: Verona (Italia), Budapesta (Ungaria) si Palma de Mallorca (Spania).

Wizz Air a transportat peste 11 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 35 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#Wizz Air zboruri, #operatiuni Wizz Baneasa, #zboruri Wizz Otopeni , #Companii transport