Renault va dezvalui in curand noile modele high-end

Luni, 27 August 2012, ora 10:41
1382 citiri
Renault va dezvalui in curand noile modele high-end

Grupul auto francez Renault este pe punctul de a face un anunt cu privire la modele sale pe segmentul de varf (high-end), a declarat duminica ministrul francez al Industriei, Arnaud Montebourg.

"Mai multe decizii urmeaza sa fie anuntate de Renault pe segmentul de varf", a declarat Arnaud Montebourg intr-un interviu comun acordat BFM-TV, RMC si Le Point. "Cred ca Renault va crea patru modele pe segmentul premium deoarece au decis sa intre in forta pe acest segment", a adaugat ministrul francez, citat de Reuters.

Un purtator de cuvant de la Renault a refuzat sa faca comentarii cu privire la declaratiile lui Arnaud Montebourg, adaugand doar ca singurul anunt pe care grupul l-a facut pana acum cu privire la vehiculele sale din segmentul de varf este noua generatie a modelului Espace, care va fi lansata in 2014. "In perioada urmatoare, pasii importanti sunt Clio 4 si Zoe", a mai spus purtatorul de cuvant.

Cea de a patra generatie a modelului Clio este prima creatie completa a noului sef de design Laurens van den Acker, angajat de Renault de la Mazda. Zoe este un automobil electric pe care Renault are de gand sa-l lanseze pe piata pana la finele acestui an.

In luna iunie a acestui an directorul operational de la Renault, Carlos Tavares, a declarat ca Renault analizeaza adaugarea altor doua marci la portofoliul actual de branduri, compus in prezent din Dacia si Renault.

Potrivit planului prezentat de Tavares, Renault ar urma sa aiba un portofoliu compus din patru marci: Dacia, cu automobile ieftine, Renault, marca care ofera mai multe optiuni decat masinile low cost, Alpine - brandul sport al grupului, si brandul Initiale Paris pe segmentul de lux. In prezent, Renault nu detine marci premium.

In Romania, Renault are 17.500 de angajati, iar masa salariala este de 300 milioane euro pe an. Principalele entitati ale Grupului Renault in Romania sunt Uzinele Dacia de la Mioveni, centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, directia comerciala Renault Commercial Roumanie si Matrite Dacia.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Renault lansare modele noi, #modele noi Renault, #modele high end Renault , #Companii transport