Nemo Express: Activitatea din online, o conditie sine qua non pentru curieratul modern

Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 09:00
2642 citiri
Nemo Express: Activitatea din online, o conditie sine qua non pentru curieratul modern

Comenzile online au aparut ca o consecinta fireasca a eficientizarii activitatii de curierat prin intermediul internetului. Interdependenta creata intre cele doua medii - activitatea profesionala de baza si mediul virtual - reprezinta la ora actuala o conditie obligatorie pentru orice operator modern de profil.

Cei de la Nemo Express au fost constienti in permanenta ca implicarea IT-ului intr-o activitate care are la baza transportul de marfuri poate genera o multitudine de noi aplicatii care sa sustina dezvoltarea continua a fluxului operational de livrare si a activitatilor din backoffice.

La inceput au fost COMENZILE ONLINE. Pentru eficientizarea procesului de inregistrare a comenzilor, Nemo Express a dezvoltat aplicatii prin intermediul carora clientii puteau ocoli operatiunile clasice de comanda, cele de tip Call Center, care deseori erau de durata relativ mare, prin comenzi online, mult mai usor de accesat.

Prin acest nou mod de contact a rezultat un numar mai mare de comenzi inregistrate in comparatie cu solicitarile realizate in acelasi interval de timp prin metoda clasica.

Mai mult decat atat, procesul de gestionare a comenzilor a fost mult mai usor de administrat, noua procedura asigurand si o dimensionare corecta a curselor interurbane.

La Nemo Express, comenzile online se pot lansa direct de pe site-ul principal www.nemoexpress.ro, din sectiunea "COMANDA". Atentie! Comenzile online nu trebuie sa depaseasca 1000 kg / comanda.

Noul serviciu myAWB

Noul serviciu "myAWB" pus la dispozitia clientilor de catre Nemo Express mareste acuratetea informatiilor si asigura o transmitere corecta a tuturor datelor destinatarilor, comenzile lansate online usurand, in acelasi timp, procesul de rutare a expedierilor.

Existenta informatiilor privind volumul livrarilor, inainte ca acestea sa ajunga la sediul Nemo Express, ofera "Departamentului de Logistica" posibilitatea de a dimensiona corect capacitatea de transport a curselor interurbane, astfel incat expedierile sa fie optim repartizate pe masini, in conditii de deplina siguranta si integritate.

Principalele avantaje ale serviciului "myAWB":

- Generare AWB destinatar cu destinatar prin introducere manuala;

- Generare AWB-uri (max. 500 destinatari) prin import de fisiere;*

- Generare AWB-uri prin API;*

- Editare AWB prin generarea unui AWB nou: permite modificarea integrala a datelor destinatarului si ale expeditorului;

- Stergere AWB dupa finalizarea procesului de livrare;

- Salvare in agenda a destinatarilor proaspat introdusi; clientul are posibilitatea de a edita si de a sterge personal date din agenda;

- Import al destinatarilor in agenda;*

- Export agenda destinatari existenti in contul general al clientului;*

- Tiparire si etichetare expedieri (piesa cu piesa) de catre expeditor prin printare direct din aplicatia online de client;

- Adaugare, modificare, anulare suma si tip ramburs dupa generare AWB numai la cererea clientului expeditor, in timp real;

- Schimbare platitor transport numai la cererea clientului expeditor, in timp real;

- Tiparire a Borderoului de Preluare (se printeaza obligatoriu in 2 exemplare, se semneaza si se stampileaza de catre client;

- Monitorizare status expeditie in timp real;

- Confirmare de primire in format jpeg.

*Se realizeaza de catre reprezentantii Departamentului "Asistenta Online" Nemo Express) ;

Nemo Express a fost infiintata in anul 2002 ca o consecinta a contextului economic, fiind o rezultanta a necesitatilor existente pe piata logistica si de curierat din acea perioada.

Bazele noii entitati au fost puse de specialisti in domeniu, profesionisti cu mare experienta in industria de profil.

Start-up-ul de succes a fost o confirmare fireasca a abordarii corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistica foarte bine pusa la punct si de o gestionare realista si pragmatica a unei infrastructuri complete.

In foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o retea nationala cu o acoperire de 100% pentru intreg teritoriul Romaniei si o flota pe care a modernizat-o fara incetare, de la infiintare si pana in prezent.

Livrarea expedierilor se face in sistemul "door to door", intr-un interval de 24 de ore pe tot parcursul tarii, prin intermediul retelei de curieri - personal angajat si pregatit pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor, angajati pregatiti sa faca fata celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Confidentialitatea serviciilor Nemo Express este garantata.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#comanda curier online, #urmarire AWB online, #Nemo Express curierat , #Companii transport