MINI va lansa primul model decapotabil cu doua locuri

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 15:09
3326 citiri
MINI va lansa primul model decapotabil cu doua locuri

BMW Group Romania, reprezentantul local al marcii MINI, va lansa la inceputul anului viitor primul model decapotabil si cu doua locuri al marcii britanice de automobile de clasa mica.

Roadster, cel de-al saselea model din gama MINI, va fi disponibil cu patru versiuni de motorizari, trei pe benzina si unul diesel.

Clientii MINI vor putea opta pentru patru versiuni ale noului model, respectiv Cooper Roadster (122 cai putere), Cooper SD Roadster (143 cai putere), Cooper S Roadster (184 cai putere) si John Cooper Works Roadster (211 cai putere).

In functie de versiunea aleasa, noul model poate ajunge de la zero la suta de kilometri pe ora intre 7 si 9,2 secunde si poate atinge viteze maxime intre 199 si 237 de kilometri pe ora.

Printre echipamentele de siguranta ale noului MINI se numara airbag-uri frontale, pentru cap si torace si centuri de siguranta cu trei puncte de prindere, care includ limitatoare de forta si pretensionare, si indicator de presiune.

MINI Roadster va fi lansat la nivel mondial in prima parte a anului viitor.

In primele noua luni ale anului, in Romania au fost inmatriculate 103 automobile MINI, cu 56% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Mini lansare model nou, #Mini decapotabil doua locuri, #lansare Roadster Romania , #Companii transport