Trenurile intarzie zeci de minute la sosirea si plecarea din Gara de Nord

Miercuri, 28 Noiembrie 2018, ora 10:42
2778 citiri
Trenurile intarzie zeci de minute la sosirea si plecarea din Gara de Nord
Foto: CC0 Creative Commons

Trenurile inregistreaza miercuri intarzieri de zeci de minute la sosiri si plecari din Gara de Nord, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, potrivit informatiilor furnizate pe camera web din statia Bucuresti Nord.

Cea mai mare intarziere la sosire, de 55 de minute, a inregistrat-o trenul IR 1658 Bacau-Bucuresti Nord, care ar fi trebuit sa ajunga la destinatie la ora 9:28. Pe locul 2 in topul intarzierilor, cu 40 de minute, se afla IR 473 Budapesta - Brasov, iar locul 3 este ocupat de trenul IR 1750, pentru care s-au anuntat 30 de minute. Aceasta garnitura vine din Suceava si ar trebui sa soseasca in Gara de Nord la ora 11:31.

O alta intarziere, de 15 minute, este consemnata la IR 1826 de la Targu-Jiu.

In ceea ce priveste plecarile din Gara de Nord, singura intarziere (de 30 de minute) se inregistreaza deocamdata la IR 1623 spre Sibiu, care ar fi trebuit sa plece la ora 10:00.

Traficul feroviar este deschis la aceasta ora pe toate magistralele de cale ferata, circulatia trenurilor fiind insa adaptata la conditiile meteo nefavorabile, a anuntat, miercuri dimineata, Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA.

"Un numar redus de trenuri inregistreaza la aceasta ora intarzieri la sosire, acestea fiind insa determinate de adaptarea circulatiei la conditiile meteo sau de pregatirea si verificarea suplimentara a materialului rulant pentru reinscrierea in cursa. In aceasta perioada, angajatii companiei CFR SA verifica starea infrastructurii pe toate sectiile de cale ferata de pe raza celor 17 judete aflate sub Cod galben de ninsori si viscol, iar pe segmentele unde situatia o impune se va interveni cu personal de specialitate si utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice", precizeaza compania intr-un comunicat remis AGERPRES.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o atentionare Cod galben de ninsori si viscol, valabila in 17 judete din sudul si sud-estul tarii, inclusiv Capitala, dar si o informare de vreme deosebit de rece cu temperaturi de minus 10 grade Celsius pentru nordul, nord-estul si centrul tarii.

Meteorologii avertizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece pana la sfarsitul saptamanii.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#intarzieri trenuri, #trenuri Gara de Nord, #zapada intarzieri trenuri , #Companii transport