Eficientizarea transporturilor de marfuri prin bursa de transport EUlogis.com

Miercuri, 30 August 2017, ora 16:26
2003 citiri
Eficientizarea transporturilor de marfuri prin bursa de transport EUlogis.com

Folosindu-se de cele mai noi tehnologii in dezvoltarea bursei de transport, EUlogis.com se bucura de functionalitati inovative si securitate sporita oferita clientilor sai. Serviciul oferit de EUlogis.com se adreseaza atat transportatorilor cat si ofertantilor de marfuri din toata Europa, stabilindu-se ca un efort concentrat in a minimiza numarul kilometrilor parcursi fara marfa si de a optimiza astfel costurile de transport.

Eficienta in domeniul transporturilor se calculeaza ca volumul de marfuri transportate pe fiecare litru de carburant folosit. In acest context, cu cat un camion este mai incarcat, cu atat mai eficient transportul pentru fiecare kilometru parcurs. Prin platforma EUlogis, cererea si oferta din partea caselor de expeditii, transportatorilor si ofertantilor de marfuri (fie ei producatori sau comercianti) se interconecteaza pentru atingerea unei optimizari in domeniul logistic.

Transportul rutier este responsabil pentru 20% din emisiile de dioxid de carbon la nivelul Uniunii Europene. Aceasta, combinat cu faptul ca unul din cinci camioane circula fara marfa pe drumurile europene, face clar faptul ca eficientizarea transportului de marfuri poate avea un impact pozitiv si major asupra mediului incojurator. Dar reducerea emisiilor de dioxid de carbon nu este singurul plus al folosirii unei burse de transport, ci si reducerea costurilor de transport obtinute prin optimizarea transportului de marfuri.

"Serviciile bursei de transport EUlogis.com sunt disponibile oricarui client care cauta sa isi imbunatateasca eficienta in transporturi", a declarat reprezentantul companiei Catalin Popa.

"Oferim inregistrare si promovarea gratuita in sistem a rutelor camioanelor libere sau marfurilor ce trebuie transportate. Oricine poate beneficia de aceste servicii, fie ca este casa de expeditii, transportator, producator sau comerciant. Prin acest serviciu, este telul nostru sa ajutam pe toti cei din sectorul de transporturi sa reduca pierderile inutile si astfel sa isi creasca eficienta logistica si profitabilitatea."

Prin serviciile oferite de EUlogis.com, clientii se pot bucura de acces la o bursa de transporturi din Romania cat si pe rute internationale. Platforma este disponibila in 22 de limbi europene, ceea ce faciliteaza accesul si utilizarea serviciilor clientilor din toata Europa.

Prin acest serviciu de bursa transporturilor, utilizatorii se pot bucura de multiple optiuni precum managementul propriilor anunturi publicate, filtre avansate ce permit identificarea si selectarea ofertelor optime de transport, chat online intre utilizatori ce permite stabilirea detaliilor de transport, precum si posibilitatea gestionarii grupajului de marfuri pentru incarcaturi de la mai multi clienti.

"Conform ultimelor date publicate de Eurostat, 21.1% din vehiculele de transport de pe drumurile europene circula fara marfa, iar aceasta se traduce in pierderi de miliarde de euro anual in costurile carburantilor", a mai afirmat Catalin Popa. "Folosind serviciile oferite de sistemul EUlogis.com, flotele de camioane pot deveni mai eficiente, ajutand transportatorii sa economiseasca sume importante de bani."

Serviciul EUlogis.com lucreaza atat cu transportatori mici cat si mari in scopul continuu de a gasi volumul de marfuri necesare realizarii transportului optim.

Informatii aditionale legate de aceste servicii si inregistrarea gratuita in sistem sunt disponibile pe website-ul EUlogis.com.

Sistemul poate fi accesat usor si sigur atat prin orice browser de PC / Laptop, cat si de pe orice dispozitiv mobil precum smartphone sau tableta.

DESPRE EULOGIS.COM

EUlogis.com este o platforma de bursa transporturilor dedicat transportatorilor si clientilor cu marfuri de transportat. Cu o retea de parteneri in crestere la nivel national si international, EUlogis ofera solutii unice menite sa isi ajute clientii sa reduca atat costurile logistice, precum si impactul aspra mediului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#serviciu bursa transporturilor , #Companii transport