Despre Eastlines - o afacere romaneasca de succes din Marea Britanie

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 10:59
1539 citiri

Marea Britanie este unul dintre cele mai indepartate state europene fata de noi, de aceea romanii au avut mult timp dificultati in trimiterea si primirea de colete spre si dinspre Anglia.

Regatul Unit are o populatie impresionanta de romani imigranti, iar acestia se straduiesc din rasputeri sa isi ajute rudele din tara. Cu siguranta ca iti doresti sa faci o mica surpriza cu ocazia sarbatorilor rudelor sau prietenilor plecati in straintate si pentru ca vrei sa fii sigur ca ajunge in siguranta este bine sa apelezi la experti.

Compania Eastlines se numara printre profesionistii din domeniu, avand experienta necesara unui transport sigur pentru coletele tale. Daca respecti ghidul de ambalare si sfaturile de pe site-ul Eastlines, bunurile trimise de tine vor fi in siguranta pana la destinatie.

In Romania exista, in mare, doua tipuri mari de strategii de afaceri. In prima categorie intra companiile despre care nu doresti sa mai auzi dupa ce ai interactionat cu ei, fiecare roman cunoaste cateva.

In a doua categorie sunt cele de respectat, deoarece sunt concentrate pe client. Vorbim despre acele companii care fac tot posibilul pentru ca orice client sa fie multumit. Aceste organizatii sunt dispuse sa plateasca integral produsul sau serviciul de care nu este clientul multumit. Eastlines este una din companiile de transport care tin la prestigiu, inca de la fondare.

Cu o experienta de mai bine de 10 ani, Eastlines este o companie de incredere care iti asigura transportul de colete intre Anglia si Romania (si retur). A fost fondata pentru a satisface nevoia romanilor de a putea fi mai aproape de cei dragi.

Infiintata in 2007, Eastlines si-a concentrat atentia pe satisfacerea nevoilor romanilor si inca de atunci ofera servicii impecabile de transport.

In prezent, compania multumeste zilnic sute de clienti prin serviciile oferite, transportand de la plicuri pana la mobila si marfuri paletizate. Peste 60.000 de clienti au folosit serviciile Eastlines si majoritatea acestora au fost foarte multumiti de ele.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#transport autocar Anglia , #Companii transport