Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNADNR aloca 61 mil. lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate la autostrada Sibiu-Pitesti

CNADNR aloca 61 mil. lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate la autostrada Sibiu-Pitesti


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a lansat licitatia pentru atribuirea contractului de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu - Pitesti, investitie estimata la peste 60 milioane lei finantata din fonduri europene, a anuntat duminca institutia.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 6 iunie 2012, ora 13.00, iar deschiderea va avea loc in aceeasi zi la ora 14.30.

"Scopul contractului este revizuirea studiului de Fezabilitate, elaborarea sau revizuirea sau actualizarea proiectelor de relocare/protejare utilitati, precum si acordarea de asistenta beneficiarului in vederea intocmirii aplicatiei de finantare si a elaborarii documentatiei de atribuire pentru contractul de proiectare/executie, inclusiv in perioada de clarificari la documentatia de atribuire", se arata intr-un comunicat transmis duminica de CNADNR.

Valoraea estimata a contractului este de 61,39 milioane lei, fara TVA, iar durata preconizata este de zece luni.

Revizuirea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu - Pitesti este finantata din fonduri europene nerambursabile, Fondul de Coeziune - 85%, si de la bugetul de stat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2388 ori