Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR negociaza modernizarea Garii de Nord cu compania belgiana Euro Station

CFR negociaza modernizarea Garii de Nord cu compania belgiana Euro Station


CFR Infrastructura si compania belgiana Euro Station vor infiinta o societate comerciala pentru reabilitarea si extinderea infrastructurii din Bucuresti, incluzand si Gara de Nord.

Potrivit unei note a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, prezentate in sedinta de marti a Guvernului, la sfarsitul lunii iulie, partea romana a propus o versiune finala care cuprindea toate punctele dorite de ambele parti, acestea agreand o forma a actului constitutiv, sub rezerva aprobarii de catre Euro Station.

La 12 septembrie avocatii partii belgiene au comunicat o noua versiune a actului constitutiv in care s-au regasit modificari de substanta asupra carora partea romana isi exprimase deja punctul de vedere si, in aceasta situatie, au fost reluate negocierile.

Viitoarea firma va fi inregistrata in Romania, ca SA, societate de proiect, fara activitati de transport feroviar.

Compania Euro Station deruleaza in Belgia si in alte tari activitati de arhitectura, inginerie, constructii si management de proiect.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2494 ori