Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cat costa curatenia in Gara de Nord: peste 6.200 de lei pe zi

Cat costa curatenia in Gara de Nord: peste 6.200 de lei pe zi


Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA plateste companiei de salubritate Romprest 1,88 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de salubrizare in statia CF Bucuresti Nord grupa A si B pentru o perioada de 12 luni, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

Contractul a fost atribuit in 26 iulie 2012, Romprest Servicii Integrate SRL fiind singurul ofertant.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 1,2 milioane lei, fara TVA. Potrivit anuntului, finantarea se face din fonduri proprii.

Romprest va asigura servicii de eliminare a deseurilor menajere si a apelor menajere, precum si servicii de igienizare.

"Mobilierul si dotarile din spatiile destinate publicului calator vor fi curatate si igienizate conform legislatiei in vigoare privind protectia consumatorului, iar instalatiile aferente vor fi intretinute astfel incat sa fie permanent in buna stare functionala. Salubrizarea se executa de echipe specializate, la orele cu afluenta redusa de calatori, in baza unor grafice stabilite de comun acord cu seful statiei", se arata in caietul de sarcini.

Romprest asigura servicii integrate de facility management, servicii de arhitectura peisagera, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si salubritate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2170 ori