BDV Best Auto - Servicii profesionale de inchirieri auto

Joi, 23 Martie 2017, ora 11:20
2915 citiri
BDV Best Auto - Servicii profesionale de inchirieri auto

BDV Best Auto este o companie care ofera servicii profesionale de inchirieri auto la cel mai bun raport pret/calitate din Transilvania. Compania ofera, de asemenea, servicii de Rent a Car Aeroport Cluj pentru toti clientii sai si livrare/predare gratuita a masinii in incinta acestuia sau oriunde pe raza localitatii Cluj-Napoca.

Parcul auto de care dispune compania cuprinde 38 de autoturisme diverse, de la clasa mica si pana la clasa compacta sau de lux. Masinile puse la dispozitie de catre BDV Best Auto sunt dintre cele mai fiabile si titrate marci, precum: Volkswagen, Audi, Ford, Peugeot, Hyundai, Opel, Fiat, Renault si Dacia.

Datorita faptului ca firma de rent a car este orientata intotdeauna spre client, preturile pentru inchirierea masinilor sunt foarte avantajoase, incepand de la 10 Euro/zi.

Totodata, la BDV Best Auto exista posibilitatea de a rezerva masina dorita online, iar predarea si preluarea se pot face in oricare dintre orasele in care acestia isi desfasoara activitatea: Cluj-Napoca, Targu Mures, Oradea, Sibiu, Bistrita, Satu Mare si Baia Mare.

Apeland la serviciile profesionale oferite de BDV Best Auto, clientul este mereu in avantaj:

* Pretul afisat pe website este pretul final - nu se adauga alte taxe suplimentare

* Pretul afisat include TVA, RCA, Casco si Rovinieta

* Nu se percepe avans la rezervarea unui autoturism

* In cazul in care se opteaza pentru inchirierea unei masini pentru o perioada extinsa, preturile pot fi negociate

Compania rasplateste clientii fideli printr-un card de reducere de 10%, pe care acestia il primesc incepand cu cea de-a doua inchiriere.

De asemenea, compania pune la dispozitia clientilor sai numeroase servicii extra (contra cost), dupa cum urmeaza: scaun auto copil, GPS, detector de radar si telefon mobil cu minute incluse.

Intrucat exista atat de multe beneficii de care clientii dispun atunci cand opteaza pentru inchirieri auto, va invitam sa le descoperiti si voi prin intermediul BDV Best Auto!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Rent Car Aeroport Cluj, #inchirieri auto Cluj , #Companii transport