Avantajele contului de client la NEMO EXPRESS

Vineri, 02 Septembrie 2016, ora 08:00
6481 citiri
Avantajele contului de client la NEMO EXPRESS

Nemo Express este una dintre cele mai importante companii de curierat din Romania, care asigura zilnic livrari de plicuri si colete pe intreg teritoriul Romaniei, in termen de 24 de ore, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

De-a lungul timpului, de la infiintare si pana in prezent, managementul companiei s-a concentrat permanent asupra imbunatatirii serviciilor si si-a indreptat mereu atentia spre nevoile si solicitarile clientilor sai.

Odata cu dezvoltarea companiei, la Nemo Express au aparut pe rand o serie de facilitati introduse in fluxul tehnologic de livrare cu scopul de a eficientiza activitatea economica a partenerilor sai.

Drept urmare, dezvoltarea companiei s-a realizat ca o consecinta logica in concordanta cu progresul majoritatii partenerilor care au incheiat un contract de transport cu Nemo Express.

Care sunt avantajele contului de client?

In primul rand, companiile care incheie un contract de transport cu Nemo Express beneficiaza de o oferta personalizata - un pret dimensionat corect conform volumului de marfuri tranzitat, care include toate serviciile conexe asigurate.

Incheierea unui contract cu Nemo Express asigura, de asemenea, o gestionare eficienta a expedierilor si un customer suport profesionist dedicat, ceea ce reprezinta o punte de dialog permanenta pentru rezolvarea sau lamurirea diverselor situatii survenite in activitatea zilnica (status expedieri, colete cu probleme la livrare etc.).

Odata cu semnarea unui contract de transport, fiecare companie beneficiaza de un cont de administrare online in noua platforma "myAWB", unde isi poate gestiona foarte eficient activitatea zilnica.

Noua platforma ofera, printre altele generarea AWB-urilor prin import de fisiere, salvarea in agenda a destinatarilor proaspat introdusi, tichetarea si tiparirea expedierilor prin printare directa sau monitorizarea statusului expeditiilor in timp real.

Societatile comerciale care doresc sa devina clienti permanenti ai Nemo Express se pot adresa in scris, prin email, la adresa marketing@nemoexpres.ro cu o astfel de solicitare. Ulterior, un reprezentant al Departamentul Vanzari va va contacta si, in functie de volumul aproximativ de livrari zilnice, veti primi o oferta personalizata.

IMPORTANT! La Nemo Express este posibil sa beneficiati de CONT DE CLIENT permanent si in calitate de PERSOANA FIZICA.

Pe scurt, AVANTAJELE contului de client permanent al NEMO EXPRESS sunt urmatoarele:

* Timp garantat de livrare: 24 de ore pe intreg cuprinsul Nemo Express Romaniei;

* Peste 5265 localitati fara taxe pentru kilometrii suplimetari;

* Monitorizare in timp real a expedierilor;

* Ramburs in cont colector / numerar / BO / CEC;

* Livrare sambata fara taxe suplimentare (numai la cererea Expeditorului)

* Acoperire nationala si 88 de agentii teritoriale;

* Aplicatie online pentru generarea AWB-urilor: "myAWB"

* Asigurare 1% din valoarea facturii care insoteste marfa (negociabil)

VALORILE NEMO EXPRESS

PROMPTITUDINE - Raspundem in timp real tuturor solicitarilor clientilor nostri, asigurand respectarea timpilor de livrare;

RAPIDITATE - Nemo Express garanteaza livrarea expedierilor intr-un termen de 24 ore pe intreaga retea nationala NEMO EXPRESS;

EFICIENTA - NEMO EXPRESS este pregatita pentru orice volum al solicitarilor cu respectarea termenelor si conditiilor contractuale.

NEMO EXPRESS a fost infiintata in anul 2002 ca o consecinta a contextului economic, fiind o rezultanta a necesitatilor existente pe piata logistica si de curierat din acea perioada.

Bazele noii entitati au fost puse de specialisti in domeniu, profesionisti cu mare experienta in industria de profil. Start-up-ul de succes a fost o confirmare fireasca a abordarii corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistica foarte bine pusa la punct si de o gestionare realista si pragmatica a unei infrastructuri complete.

In foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o retea nationala cu o acoperire de 100% pentru intreg teritoriul Romaniei si o flota pe care a modernizat-o fara incetare, de la infiintare si pana in prezent.

Livrarea expedierilor se face in sistemul "door to door", intr-un interval de 24 de ore pe tot parcursul tarii, prin intermediul retelei de curieri - personal angajat si pregatit pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor, angajati pregatiti sa faca fata celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Confidentialitatea serviciilor Nemo Express este garantata (www.nemoexpress.ro).

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Nemo Express curierat, #servicii curierat, #firma curierat , #Companii transport