Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Traininguri in vanzari de la Antal Romania

Traininguri in vanzari de la Antal Romania


Antal Romania lanseaza o noua divizie, de training, ca parte a Antal Training Solutions. Programul de traininguri Antal Romania se adreseaza unui mare esantion de potentiali clienti, abordand tema vanzarilor.

Programul de training este bazat pe cercetarea amanuntita a vanzarii centrate pe cumparator, folosing o metodologie ce include simulari, coaching pentru aplicatii, metode de planificare si masurare a impactului, informeaza comunicatul de presa al companiei.

De asemenea, comunicatul mentioneaza si faptul ca programul este flexibil, planificat in zece module, putand fi structurat in versiuni care sa permita unei organizatii sa formeze skill-urile relevante pentru diferite grupuri, pastrand in acelasi timp un limbaj unitar si o intelegere de detaliu a agendei clientului.

Trainingul se adreseaza oamenilor de vanzari, noilor antreprenori sau freelancer-ilor, managerilor care nu trebuie numai sa vanda un anumit brand sau produs partenerilor, ci in acelasi timp, sa-si "vanda" ideile in organizatii. In acelasi timp, trainingul este potrivit si pentru viitorii recruteri care trebuie sa invete sa faca marketing de personal.

Statisticile Antal au aratat ca din punct de vedere al oportunitatilor in cariera,companiile se confrunta mai degraba cu o criza a talentelor. In acest sens, training-urile sunt menite sa consolideze o cultura a invatarii in interiorul companiilor si o formare continuua a personalului, ce reprezinta factori de motivare pentru atragerea sau retinerea angajatilor intr-o anumita companie, potrivit comunicatului.

Daca pana recent, salariul era factorul motivant care determina schimbarea locului de munca, studiile Antal arata ca in prezent, oamenii sunt mai degraba atrasi de recunoasterea brand-ului sau de reputatia companiei. Astfel, cei care reusesc sa arate angajatilor o cale clara de promovare prin traning-uri sau obiective bine precizate, vor fi in masura sa atraga personal cheie in domeniile lor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1116 ori
Citeste mai multe despretraining vanzari Antal International