CIMA si The Hackett Group ofera un nou produs de training: Diploma in Business-ul de Servicii Globale

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 15:54
1686 citiri
CIMA si The Hackett Group ofera un nou produs de training: Diploma in Business-ul de Servicii Globale

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) si The Hackett Group (The Hackett Group) au anuntat lansarea Diplomei in Business-ul de Servicii Globale (DGBS).

Aceasta este a treia si ultima oferta in cadrul programului Certified GBS Professionals (CGBSP), un sistem cuprinzator de dezvoltare a carierei pentru profesionistii din GBS, servicii shared si externalizarea proceselor de business (BPO).

Diploma in GBS, special conceputa pentru actualii manageri de echipa, manageri de centre si alte echipe operationale si functionale din cadrul GBS, acopera o serie de aspecte relevante pentru excelenta operationala in zonele Financiar, HR, Achizitii si IT. Acesta reprezinta nivelul mediu de certificare oferit de programul CGBSP. Programul ofera de asemenea atat o Diploma de Avansat pentru liderii si membrii unei echipe manageriale GBS cat si un Certificat in GBS, conceput pentru specialistii de nivel incepator.

Peste 150 de organizatii din peste 27 de tari doresc sa ofere aceste certificate pentru angajatii lor din GBS, servicii shared si BPO prin programul CGBSP. Participantii la aceste cursuri au acces la un centru online de educatie care ofera acces la diverse materiale (studii de caz, exemple de bune practici si indicatori de performanta).

"Noi credem ca acesta este un pas major pentru viitorul industriei GBS. Acum, datorita Diplomei in Business-ul de Servicii Globale, profesionistii din GBS au calificari standardizate la nivel de industrie, care le sunt la indemana indiferent de locul in care se gasesc din punct de vedere al carierei. Noi credem ca acest lucru va ajuta GBS si sectorul de servicii shared, avand in vedere ca organizatiile pot oferi angajatilor calificarile necesare pentru a-si atinge potentialul", spune Andrew Harding, Chief Executive al CIMA.

La randul sau, Ted A. Fernandez, Chairman & CEO al The Hackett Group, a declarat ca "este fericit ca poate anunta disponibilitatea ultimului element necesar pentru un training complet al acestui program. Avand in vedere ca organizatiile devin tot mai mature si sofisticate in operatiunile de GBS, este esential sa se imbunatateasca agilitatea si flexibilitatea fortei de munca, pentru a raspunde cat mai bine nevoii de schimbare in afaceri dar si asteptarilor inalte ale organizatiilor. Succesul GBS este dependent de capabilitatile angajatilor, iar training-ul si certificarea pe care noi le oferim pot juca un rol important in a ajuta companiile sa isi indeplineasca obiectivele."

Studiile arata ca evolutia GBS este in crestere. The Hackett Grup estimeaza ca acum sunt inrolate 6.000 de centre GBS la nivel global, cu un personal de peste 4,5 milioane de angajati.

Majoritatea organizatiilor GBS au trecut de la centre cu o singura functie, la infiintarea centrelor cu functii multiple. Totusi, mai putin de 10% din organizatiile GBS au reusit sa creeze servicii complet integrate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Certified GBS Professionals, #training servicii globale , #Companii training