Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Wizrom: 2013 a fost un an dificil, dar unele segmente au generat rezultate bune

Wizrom: 2013 a fost un an dificil, dar unele segmente au generat rezultate bune


Situatia economica generala a pus o presiune deosebita pe modul de lucru al companiilor, fortandu-le sa actioneze mult mai rapid si mai eficient.

Pe fondul acestei tendinte, Wizrom Software a definitivat o noua metoda de lucru prin care durata implementarilor va fi scurtata cu pana la 10% incepand din ianuarie, asigurandu-le astfel noilor clienti reduceri ale costurilor cu proiectele software.

"Am transformat Wizrom intr-una din cele mai dinamice companii analizand cu atentie reactiile si dorintele clientilor si am ajuns la concluzia ca viteza de reactie a devenit un criteriu aproape tot atat de decisiv ca si pretul si calitatea solutiilor noastre. O scurtare a perioadelor de implementare va aduce clientilor beneficii considerabile", a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Numarul de contracte pe segmentul de manufacturing a crescut

In cursul anului, numarul de contracte pe segmentul de manufacturing, unde companiile au ales WizPro, a crescut cu 60%. Pe de alta parte, compania va incheia anul cu o crestere de 67% pe segmentul retail si distributie, dupa ce in prima jumatate de an cresterea a fost de 90%.

"Clientii nostri obtin reduceri de costuri relevante folosind solutii de optimizare a proceselor de aprovizionare, productie, depozitare si livrare, compensand astfel tendinta negativa din consum, relevata si in statisticile oficiale", a completat Adrian Bodomoiu.

La randul sau, reflectand situatia din economie, segmentul servicii s-a mentinut la acelasi nivel ca in 2012, in timp ce piata auto a inregistrat un regres in ceea ce priveste cererea de solutii de business. Pe de alta parte, investitiile in solutii de business pentru sectoarele telecom, constructii si financiar-bancar au intrat intr-o faza de inghet.

"Premizele pentru 2014 sunt insa mult mai bune decat cele de acum un an. Valoarea contractelor de implementare semnate in T4 si pentru care vom incepe si derula implementarile in cursul anului viitor s-a dublat fata de ceea ce aveam cand am inceput 2013", a incheiat liderul Wizrom Software.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1184 ori