SAP Business One gestioneaza afaceri de 150 milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 14:30
2781 citiri
SAP Business One gestioneaza afaceri de 150 milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

SAP Business One, solutia ERP dedicata IMM-urilor a germanilor de la SAP, a urcat in topul preferintelor subsidiarelor locale si companiilor medii romanesti.

Cu un pachet de localizare pentru legislatia de aici, preturi competitive fata de ERP-urile romanesti si peste 500.000 de utilizatori ca referinta, echipa care furnizeaza solutia in Romania isi propune sa devina principala optiune pentru un IMM aflat in achizitia unui ERP, in urmatorii trei ani.

"In acest moment, un astfel de instrument de management poate face diferenta intre o companie si competitorii sai, aducand o amortizare a investitiei in maxim 12 luni. IMM-urile din Romania obtin astfel nu doar un ERP, ci si bunele practici si experienta internationala pe care le pune la dispozitia lor SAP Business One, o solutie integrata, pregatita sa duca afacerile unei companii la un nivel superior de performanta. Pretul bun, flexibilitatea platformei Business One si serviciile de implementare si suport prompte si competente fac implementarea acestei solutii o investitie cu efect imediat, pentru IMM-urilor si start-up-uri", a spus Irina Oprea, unul dintre fondatorii System Innovation Romania.

SAP Business One este utilizat in diverse industrii in Romania

Astazi, SAP Business One este utilizat in diverse industrii in Romania, in companii precum AFI Cotroceni, Fluorocarbon, Tech-Con Industry, Bauer, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic, etc.

Compania care a dezvoltat Pachetul de Localizare pentru Romania, vorbeste despre nevoia IMM-urilor locale de a incorpora know-how-ul unor sisteme internationale, tinand cont de realitatile locale.

Inlaturarea barierelor de utilizare in activitatile contabile si alinierea la prevederile legislative locale, a fost momentul cand tot mai multe companii au ales SAP Business One pentru a-si integra operatiunile, managementul si contabilitatea in acelasi sistem informatics.

"SAP Business One a fost instrumentul care a reusit sa organizeze procesele interne ale companiei noastre, intr-un moment in care volumul activitatilor depasea pragul de sustenabilitate posibil cu aplicatiile informatice de la acel moment. Accesul in timp real la informatie, functiile de optimizare a fluxurilor interne de documente si imbinarea in mod natural a perspectivei financiar-contabile cu cea manageriala si operationala au fost principalele beneficii pe care ni le-am dorit cand am ales aceasta solutie ERP. Acum, la doi ani dupa implementare, am obtinut pe langa acestea si rezolvarea problemelor de consolidare a datelor din mai multe puncte de lucru precum si o baza de raportare analitica ce permite luarea de decizii manageriale in timp util", a adaugat Bogdan Recacevschi, IT Manager Tech-Con Industry, una dintre companiile din Romania care a implementat SAP Business One la nivel de grup.

Ce instrumente include SAP Business One

SAP Business One include instrumente de administrare a tuturor activitatilor companiei: vanzari si gestionarea relatiei cu clientii, managementul proceselor financiare si operationale, analiza si raportare. Aplicatia este proiectata pentru a automatiza si accelera fluxurile interne ale unei companii si acopera o gama larga de industrii din toate ariile: distributie, productie, servicii. Companii cu nume sonor au ales sa foloseasca la nivel international SAP Business One: L'Oreal, Phillips, Velux, Bauer, Siemens.

System Innovation Romania a fost infiintata in 2008 ca subsidiara aSystem Innovation Consult A/S Denmarkpentru a oferi in Romania servicii de implementare si suport tehnic pentru SAP Business One.

Astazi furnizeaza IMM-urilor din Romania dar si din Europa, Orientul Mijlociu si Asia-Pacific solutii bazate pe sistemul SAP Business One, solutii pentru care ofera servicii de implementare, localizare, dezvoltare si suport tehnic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#solutii afaceri, #sap business, #aplicatii afaceri, #companii software , #Companii software