Cand online marketing-ul se imbina cu instrumente de productivitate

Joi, 27 Iulie 2017, ora 15:11
1225 citiri
Cand online marketing-ul se imbina cu instrumente de productivitate

Ce inseamna un proiect de comunicare incheiat cu succes? Pe cine te bazezi pentru campania ta de marketing?

O campanie de comunicare porneste de la cunoasterea elementelor fundamentale in orice proces de marketing. Alaturi de specialistii potriviti acestea sunt definite, comunicate corect si dezvoltate in continuu. Reteta poate este cunoscuta la nivel teoretic, dar este nevoie ca agentia si clientul sa lucreze in tandem pentru a ajunge la obiectivul final.

Colaborarea cu o agentie de marketing ce pune la dispozitie un portofoliu complet de servicii aduce o multime de avantaje care se transforma in rezultate masurabile.

Hai sa intelegem succint care sunt pasii de baza pe care un marketer ii ia in considerare pentru a furniza strategia de marketing potrivita.

Se ia primul ingredient si anume brand-ul business-ului. Acesta poate sa existe deja sau trebuie construit.

Se adauga audienta catre care vrem sa comunicam. Indraznim sa spunem ca ea trebuie definita inainte de a contura complet produsul si a-l promova.

Ajungem la obiectivele procesului de marketing, alese cu grija, pentru a respecta nevoile clientului. Acestea ofera ghidajul necesar pentru a pastra directia in orice activitate a echipelor de lucru.

Venim apoi cu mijloacele de comunicare care sunt alese in functie de strategia conturata alaturi de client.

In final, savoarea o dau oamenii implicati - o resursa incredibila, ce face diferenta intre proiectul mediocru si cel deosebit.

Odata ce stabilim elementele de mai sus si ele se regasesc intr-un parcurs de proiect clar conturat, un rol important al agentiei de marketing devine asigurarea ciclicitatii procesului de comunicare interna. Analiza, planificarea, dezvoltarea, productia, distributia si monitorizarea activitatilor ar trebui sa fie atuurile unei colaborari sanatoase.

Cum se asigura productivitatea echipei de lucru?

Aspectul inca timid explorat in relatia client - agentie este managementul resurselor umane implicate.

In cadrul Zitec, facem un pas inainte catre a fi consultantii de incredere pentru orice client cu care lucram. Credem ca un business are succes nu doar prin comunicarea externa a produselor, dar si prin sistemel de organizare interna care trebuie sa fie optimizate pentru obiectivele setate.

Astfel, avem parteneri de incredere alaturi de care putem asigura si implementa solutii operationale care sa transforme echipele functionale in echipe exceptionale.

Platforma Microsoft Azure inseamna tehnologie Cloud care permite stocarea fisierelor importante si a portalurilor online pe care le realizam. Suita Office 365 ofera sisteme de lucru productive in care proiectul este usor de urmarit, gestionat si raportat.

Programele oferite de Microsoft raspund la nevoi functionale, precum accesul permanent la instrumente de comunicare, sisteme de organizare si componente de analiza a campaniilor de marketing.

Intr-o lume grabita si axata pe succesul imediat, o abordare prin care obiectivele de vanzari si comunicare sunt atinse intr-un mod productiv se dovedeste a fi printre pilonii de crestere a unui business.

Despre Zitec

Zitec iti pune la dispozitie o echipa de 130 de specialisti in dezvoltare de software, auditare, consultanta, Quality Assurance, servicii de cloud, design UX, online marketing.

Cu o cifra de afaceri de 4 milioane euro in 2016 si circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat si prin referintele primite din partea unor clienti de top din Romania, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.

Zitec este una dintre putinele firme romanesti certificate Microsoft ISV Gold si Microsoft Cloud Gold. Compania are, totodata, cel mai mare numar de specialisti certificati Zend (The PHP Company) din Romania. Zitec a fost inclusa in "TOP 20 angajatori din IT" de catre Revista Biz si a fost premiata la Gala ANIS in 2016 cu premiul "Software Outsourcing Project of the Year" pentru solutia "Depanero Back-Office". In 2017, serviciile livrate clientului Flanco i-au adus acestuia premiul "Clientul anului"."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Zitec marketing online , #Companii software