Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Western Union are un nou country director pentru Romania si Bulgaria

Western Union are un nou country director pentru Romania si Bulgaria

Western Union, unul din liderii globali in serviciile de plati, anunta numirea Danielei Budurea in functia de country director al Western Union pentru Romania si Bulgaria

"Din aceasta pozitie, Daniela Budurea va conduce operatiunile Western Union din Romania si Bulgaria si va avea responsabilitatea de a continua extinderea retelei de peste 6.600 de locatii ale Agentilor din regiune. De asemenea, ea va elabora strategiile de cooperare cu Agentii Western Union din Romania si Bulgaria", se mentioneaza intr-un comunicat.

Daniela Budurea are o experienta solida in domeniul serviciilor de transfer de bani, detinand timp de sase ani functia de Group Country Manager in cadrul Angelo Costa Romania. In aceasta perioada, a coordonat activitatile companiei de transfer de bani Angelo Costa Ro SRL in calitate de Director Executiv, fiind totodata si membru al Consiliului de Administratie. In paralel, ea a creat si administrat Foreigners in Europe SRL, o companie media a Costa Group.

De asemenea, ea a condus Angelo Costa International Romanian Branch, o companie care furnizeaza servicii de call-center si suport pentru companiile de transfer de bani ale Costa Group din Italia si Spania. Inainte de a se alatura echipei Angelo Costa, Daniela a ocupat pozitia de Director Executiv al Dollar Express Romania SRL.

Daniela Budurea detine un Executive MBA la Vienna University of Economics and Business si a absolvit Faculatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil in Romania din anul 1996.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1387 ori