Un nou scandal: Remus Vulpescu, acuzat ca a primit mita

Luni, 17 Decembrie 2012, ora 13:56
2770 citiri
Un nou scandal: Remus Vulpescu, acuzat ca a primit mita

Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Privatizarilor, si Ioana Apan, secretar general adjunct in Ministerul Economiei, ar urma sa fie anchetati pentru ca au primit mita, potrivit RTV.

Postul de televiziune precizeaza ca Vulpescu si Apan ar fi primit, din partea oficialilor Fondul Proprietatea (FP), mai multe foloase materiale, printre care se numara plata unor vacante exotice sau dreptul de a circula cu masinile de lux, inchiriate de Fondul Proprietatea.

Fostul sef al Oficiului Privatizarilor si secretarul general adjunct in Ministerul Economiei au negat acuzatiile.

"In Romania exista din nefericire numeroase zvonuri sau stiri nefondate despre plangeri abuzive pe care, in general, nu le comentam. Cu toate acestea, avand in vedere gravitatea plangerilor la care fac referire aceste speculatii, dorim sa confirmam ca nici Fondul Proprietatea, nici reprezentantii sai nu au fost notificati de catre autoritatile romane despre deschiderea unei asemenea investigatii, Mai mult, respingem vehement existenta oricaror motive care sa sprijine o astfel de plangere ce ar implica Fondul Proprietatea sau managerul de investitii al Fondului", se precizeaza intr-o nota adresata presei de catre Fondul Proprietatea, si preluata de RTV.

Pana la data publicarii acestei stiri nu au fost facute publice informatii oficiale referitoare la aceasta posibila investigatie.

Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), a fost audiat, la sfarsitul lunii octombrie de catre procurorii DNA, pentru informatii despre procesul esuat de privatizare a combinatului Oltchim.

"Nu am facut decat sa abordam o mica parte din aspecte importante ale activitatii de privatizare a Oltchim si din activitatea companiilor de stat", a declarat, la acea data, Remus Vulpescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#Remus Vulpescu mita, #Remus Vulpescu privatizare Oltchim, #Remus Vulpescu procurori DNA , #Companii Romania