Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutii de redresare a TVR: De sambata renuntam la cultura

Solutii de redresare a TVR: De sambata renuntam la cultura

Canalul TVR Cultural isi suspenda emisia din 15 septembrie 2012, de la ora 23:59. Pana la lansarea noilor grile, o mare parte din programele difuzate de TVR Cultural va fi preluata de TVR 2.

"Masura a fost dispusa joi, 13 septembrie 2012, prin Ordin al Presedintelui-Director General al SRTv, Claudiu Saftoiu, in contextul situatiei financiare critice a Televiziunii Romane", precizeaza sursa citata.

Comunicatul Televiziunii Publice mentioneaza ca decizia face parte din procesul de implementare a Programului de redresare economica a SRTv, elaborat in concordanta cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului 33/2012, iar aplicarea acestui program decurge din necesitatea armonizarii ofertei editoriale si a resurselor utilizate cu veniturile lunare ale Societatii Romane de Televiziune.

Conform programului, misiunea TVR Cultural va fi preluata de viitorul canal TVR 2 Cultural, a carui grila va cuprinde, printre altele, publicistica culturala, documentare, spectacole de teatru, opera, concerte si productii muzicale prezentate pe genuri, filme de arta, programe educative dedicate copiilor si tinerilor, productii ale tinerilor creatori independenti, divertisment de calitate adresat tuturor categoriilor de varsta.

Consiliul de Administratie al TVR a adoptat, pe 28 august, Programul de redresare economica a Televiziunii publice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2069 ori