TNT Romania isi creste volumele procesate cu 20% dupa certificarile TAPA

Luni, 26 August 2013, ora 12:02
1343 citiri
TNT Romania isi creste volumele procesate cu 20% dupa certificarile TAPA
Marius Dumitrascu, noul director operational TNT Romania

TNT Romania, parte a TNT Express, liderul european in curierat si servicii logistice, anunta recenta recertificare TAPA A a hub-ului operational de la Otopeni, precum si certificarea la acelasi nivel de securitate al celorlalte "porti" internationale ale companiei, de la Timisoara si Cluj-Napoca.

"Proiectele implementate in acest an au condus la cresterea nivelului de performanta si eficienta in procesarea transporturilor la nivel national. Astfel, numarul de transporturi care au fost preluate, au tranzitat sau au fost livrate in Romania a crescut cu aproape 20% fata de anul precedent", a declarat Marius Dumitrascu, noul director operational TNT Romania.

Odata cu aceasta certificare, TNT Romania anunta cresterea volumelor procesate cu 20% fata de anul precedent. Totodata, TNT a devenit primul integrator de pe piata, acreditat pentru a transporta bunuri periculoase in regim de curierat aerian.

TNT devine astfel primul integrator de pe piata locala cu 3 centre operationale certificate potrivit celui mai inalt nivel Transported Asset Protection Association (TAPA).

Standardele implementate vizeaza protejarea afacerilor partenerilor TNT, atat din punct de vedere al reputatiei si imaginii in fata propriilor clienti, cat si sub aspect financiar. Aceste facilitati ofera garantii pentru industriile care utilizeaza, pe diverse verigi ale lantului de distributie, produse si componente de valoare, precum industria electronica si high-tech, telecomunicatii, diverse ramuri ale industriilor prelucratoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#tnt Romania, #volume procesate TNT , #Companii Romania