Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

TNT Romania isi creste volumele procesate cu 20% dupa certificarile TAPA

TNT Romania isi creste volumele procesate cu 20% dupa certificarile TAPA


TNT Romania, parte a TNT Express, liderul european in curierat si servicii logistice, anunta recenta recertificare TAPA A a hub-ului operational de la Otopeni, precum si certificarea la acelasi nivel de securitate al celorlalte "porti" internationale ale companiei, de la Timisoara si Cluj-Napoca.

"Proiectele implementate in acest an au condus la cresterea nivelului de performanta si eficienta in procesarea transporturilor la nivel national. Astfel, numarul de transporturi care au fost preluate, au tranzitat sau au fost livrate in Romania a crescut cu aproape 20% fata de anul precedent", a declarat Marius Dumitrascu, noul director operational TNT Romania.

Odata cu aceasta certificare, TNT Romania anunta cresterea volumelor procesate cu 20% fata de anul precedent. Totodata, TNT a devenit primul integrator de pe piata, acreditat pentru a transporta bunuri periculoase in regim de curierat aerian.

TNT devine astfel primul integrator de pe piata locala cu 3 centre operationale certificate potrivit celui mai inalt nivel Transported Asset Protection Association (TAPA).

Standardele implementate vizeaza protejarea afacerilor partenerilor TNT, atat din punct de vedere al reputatiei si imaginii in fata propriilor clienti, cat si sub aspect financiar. Aceste facilitati ofera garantii pentru industriile care utilizeaza, pe diverse verigi ale lantului de distributie, produse si componente de valoare, precum industria electronica si high-tech, telecomunicatii, diverse ramuri ale industriilor prelucratoare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1267 ori
Citeste mai multe despretnt Romania volume procesate TNT