Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tipografia CFR a iesit din insolventa

Tipografia CFR a iesit din insolventa


Societatea Tipografica Filaret S.A, filiala a CFR SA, a iesit din procedura de insolventa, sentinta fiind pronuntata de Tribunalul Bucuresti, dupa trei ani de reorganizare si redresare economico-financiara.

Tipografia Filaret a fost infiintata in octombrie 1893 ca urmare a trecerii Cailor Ferate in administratia statului si implicit a cresterii nevoii de materiale tiparite, iar din anul 2001 si-a desfasurat activitatea ca filiala a CNCF CFR SA.

In urma programului de reorganizare si redresare economica, derulat in perioada 2011-2014, pierderile societatii au scazut de la 6,81 mil. lei (in 2012), la 239.084 lei in (decembrie 2014), conform datelor statistice preliminate.

Tipografia Filaret, cunoscuta pentru traditia tiparirii brosurii Mersul Trenurilor, va trebui sa faca fata, in perioada urmatoare, unei noi provocari pe piata tiparului pentru securizarea clientilor traditionali si sa identifice noi oportunitati de imbunatatire a portofoliului pe o piata concurentiala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1359 ori