Tehnica si design-ul industrial fac echipa la TIB si ExpoEnergiE 2013

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 13:59
1809 citiri
Tehnica si design-ul industrial fac echipa la TIB si ExpoEnergiE 2013
Imaginea faimoasei biciclete Pegas a fost refacuta de designerului Ciprian Frunzeanu

Tehnologii laser ce permit taierea unor contururi cu geometrii variate, indiferent de complexitate, masini industriale multifunctionale, produse inovative pentru recunoasterea non contact sau sisteme de sisteme de filtrare, separare si purificarea fluidelor, sunt numai o parte dintre noutatile TIB si ExpoEnergiE 2013.

Cele doua manifestari expozitionale, TIB - Targul Tehnic International Bucuresti si ExpoEnergiE - Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale, vor avea loc intre 16 si 19 octombrie, iar printre noutatile de ordin tehnic, design-ul isi va gasi un loc binemeritat.

Astfel, in cadrul TIB, vizitatorii vor putea vedea produse realizate de design-eri industriali romani, cu succes atat in tara cat si peste hotare.

Bicicleta Pegas, a carei imagine a fost recent improspatata prin contributia designerului roman Ciprian Frunzeanu, Carcasele iPhone printate 3D ale designerului roman Irina Alexandru, unul dintre cei mai activi promotori ai designului industrial romanesc, Inhalatorul salin realizat de designerul Mihnea Ghildus, Castile audio ultramoderne realizate de Antonio Meze - acestea sunt doar cateva dintre obiectele de larga productie industriala aduse in atentia publicului de designerii romani care participa, prin intermediul Bucharest Design Center, la editia 2013 a TIB.

O alta noutate a acestei editii o reprezinta participarea cu stand colectiv a Japoniei, pentru prima data in ultimii 10 ani. In cadrul acestui stand vor fi expuse solutii si echipamente pentru tratarea apei si modernizarea infrastructurii de conducte.

"Industria este motorul oricarei economii, iar prin acest eveniment vrem sa aducem in fata vizitatorilor acele componente care fac acest motor sa functioneze. Reusitele tehnice nationale dar si internationale, schimbul de idei care se realizeaza cu aceasta ocazie, accesul la informatii importante, toate acestea fac ca TIB si ExpoEnergiE sa fie evenimente necesare atat pentru industrie cat si pentru publicul larg", declara Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

Editiile din acest an ale TIB si ExpoEnergiE reunesc peste 250 de firme din Austria, Belgia, Bulgaria, Corea de Sud, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia, Turcia, Ungaria ce expun pe o suprafata de 11.000 mp, in cadrul Pavilionului Central si al Pavilioanelor C1, C4 si C5.

Expozitiile vor putea fi vizitate intre orele 10:00-18:00, in perioada 16-18 octombrie, si intre orele 10:00-16:00, pe 19 octombrie 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Targ Tehnic International Bucuresti, #TIB 2013, #ExpoEnergiE 2013, #targ design tehnica, #imagine Pegas , #Companii Romania