Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SNLO cumpara motorina de la Petrom de 13,8 mil lei

SNLO cumpara motorina de la Petrom de 13,8 mil lei


Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) a atribuit OMV Petrom Marketing un contract pentru furnizarea de motorina Euro 5, in valoare de 13,8 milioane lei, fara TVA.

Potrivit unui anunt de pe e-licitatie.ro, contractul a fost atribuit in 29 martie, in urma unei licitatii deschise, la care au fost primite trei oferte.

Criteriul de atribuire l-a constituit pretul cel mai scazut.

Motorina va fi livrata la depozitele Rovinari si Motru, subordonate SNLO.

Grupul Petrom este cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie. Pe piata distributiei de produse petroliere, Grupul Petrom este prezent pe pietele din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Serbia, prin intermediul unei retele de circa 800 statii, operate sub doua branduri, Petrom si OMV.

Activitatea de comercializare produse petroliere in Romania se desfasoara prin intermediul OMV Petrom Marketing, care este detinuta in totalitate de Petrom.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1367 ori