Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se ascute lupta pe piata asigurarilor de credit pentru IMM-uri

Se ascute lupta pe piata asigurarilor de credit pentru IMM-uri


La trei zile dupa ce firma Coface a lansat Asigurarea de Credit Comercial SMART pentru IMM-uri, Omniasig anunta lansarea unui produs similar, destinat aceluiasi segment.

Asigurarea Omniasig ofera protectie pentru cladiri si continut, pierderi din exploatare rezultate din intreruperea activitatii, accidente ale angajatilor, raspundere civila fata de terti, raspunderea chiriasului fata de proprietar (in cazul in care firma isi desfasoara activitatea in locatii inchiriate).

La fel ca asigurarea SMART a celor de la Coface si cei de la Omniasig se adreseaza IMM-urilor.

"Firmele mici si mijlocii reprezinta peste 99% din totalul companiilor din economie. Multe dintre acestea au dezvoltat afaceri stabile prin munca si eforturi consistente si ar fi de neconceput ca evenimente neprevazute sa afecteze bunul mers al acestora. Ne-am propus cresterea portofoliului pe segmentul IMM, de aceea am creat acest produs dedicat, imbunatatind un produs din trecut care a fost foarte bine primit de mediul de afaceri", a anuntat presedintele directoratului Omniasig Vienna Insurance Group, Mihai Tecau.

Credit pentru IMM. Coface lanseaza Asigurarea de Credit Comercial SMART

Grupul Coface promoveaza un nou produs dedicat Intreprinderilor Mici si Mijlocii, prin care asigura riscul de neincasare a creantelor. Costul acestei asigurari de credit, SMART, variaza intre 3.500 si 15.000 de euro pe an.

Reprezentantii grupului Coface si-au stabilit ca tinta pentru SMART companiile cu o cifra de faceri intre 3 milioane si 20 milioane de lei, dar fara a exista o valoare maxima a creditului care sa fie asigurata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1935 ori