Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania, reprezentata de 33 de companii la Parlamentul European al Intreprinderilor

Romania, reprezentata de 33 de companii la Parlamentul European al Intreprinderilor


Romania va fi reprezentata la cea de-a treia editie a Parlamentului European al Intreprinderilor (EPE) de 33 de companii, selectionate de Camera de Comert Nationala a Romaniei. La aceasta intalnire vor participa 751 de antreprenori din cele 27 de state membre ale UE si 18 state non-UE.

Oamenii de afaceri se vor reuni in Hemiciclul Parlamentului European de la Bruxelles, in data de 18 octombrie 2012, pentru cea de-a treia editie a EPE, se arata intr-un comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Parlamentul European al Intreprinderilor reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente la nivel european, care ofera oamenilor de afaceri posibilitatea de a-si face auzita vocea. Aceasta reuniune ofera posibilitatea unei dezbateri directe cu inaltii reprezentanti ai institutiilor UE.

Participantii isi vor spune cuvantul asupra unor tematici cheie legate de dezvoltarea economica a UE, ocuparea fortei de munca si competitivitate. Rezolutiile acestora vor fi transmite sefilor de stat si de guvern reuniti in cadrul Consiliului European, in perioada 18-19 octombrie 2012.

"Prin acest eveniment intentionam sa consolidam intelegerea reciproca intre mediul de afaceri si cel politic si sa sustinem oamenii cu putere de decizie in crearea unui mediu prietenos pentru afaceri", a spus Alessandro Barberis, presedintele Eurochambres.

Parlamentul European al Intreprinderilor este organizat o data la doi ani de Asociatia Camerelor de Comert si Industrie Europene - Eurochambres in cooperare cu reteaua sa de camere de comert si industrie nationale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1042 ori