Rezultate financiare Electroaparataj: Profit zero si venituri injumatatite

Vineri, 17 August 2012, ora 12:35
1161 citiri
Rezultate financiare Electroaparataj: Profit zero si venituri injumatatite

Veniturile companiei Electroaparataj Bucuresti s-au ridicat la 7,1 milioane de lei in primul semestru al anului 2012, cu 43,6% mai mici decat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul companiei este zero la finalul primelor sase luni, de la 1,68 milioane de lei, in aceeasi perioada a anului trecut.

De asemenea, veniturile totale au scazut la mai mult de jumatate din valoarea inregistrata intre ianuarie-iunie 2012, la 7,111 milioane lei, de la 18,666 milioane lei in perioada similara din 2011.

Cheltuielile totale ale Electroaparataj au fost, in primele sase luni, de 7,218 milioane lei, cu 54,47% sub nivelul consemnat in 2011, respectiv de 16,976 milioane lei.

La 30 iunie 2012, Electroaparataj avea de achitat datorii de 3,397 milioane lei si de recuperat creante in valoare de 7,141 milioane lei.

Compania Electroaparataj Bucuresti este specializata in productia de aparate pentru distributie si comanda electricitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cifra afaceri Electroaparataj, #rezutlate financiare Electroaparataj , #Companii Romania