Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profi va prelua sase magazine detinute de AL Comsib

Profi va prelua sase magazine detinute de AL Comsib


Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de catre lantul de magazine Profi Rom Food prin preluarea controlului unic asupra activitatii a sase magazine detinute de catre AL Comsib.

"Avand in vedere ca activitatile partilor nu se suprapun la nivelul localitatii Sibiu, efectele operatiunii de concentrare economica asupra mediului concurential nu sunt semnificative, iar operatiunea nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante", se arata intr-un comunicat transmis luni de institutie.

Concentrarea economica are loc, in principal, in domeniul comercializarii cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare de consum curent prin magazine de tip supermarket, hypermarket, magazine de tip discount si alte magazine similare, cum ar fi magazinele de proximitate sau de cartier.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1765 ori