Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primul cinematograf multiplex din centrul Capitalei va fi deschis in incinta Cocor

Primul cinematograf multiplex din centrul Capitalei va fi deschis in incinta Cocor


Primul cinematograf de tip multiplex din centrul Capitalei va fi deschis in centrul comercial Cocor acesta facand parte din strategia de modernizare care vizeaza si crearea unei zone de divertisment de 3.000 mp la etajul 5 al magazinului.

Noul multiplex va avea cinci sali de vizionare si va fi deschis de un operator cu experienta pe plan international, Cocor fiind prima locatie aleasa de acesta in Romania.

Zona de divertisment va mai include bowling, biliard, loc de joaca si food court.

Cocor s-a redeschis in octombrie 2010, in urma unei investitii de 24,5 milioane euro, cu o parcare de 200 locuri si o suprafata comerciala de 10.000 metri patrati.

Unirea Shopping Center, Liberty Center si COCOR se afla in procedura de executare silita pentru datorii la bugetul de stat, potrivit datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Cocor are obligatii restante de 937.912 lei, din care aproape toata suma, respectiv 824.724 lei din taxa pe valoarea adaugata, iar 29.158 lei din impozitul pe venit din salarii si 26.750 lei din alte impozite si taxe.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1280 ori