Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prezenta romaneasca de marca la forumul international de arhitectura si inginerie de la Bucuresti

Prezenta romaneasca de marca la forumul international de arhitectura si inginerie de la Bucuresti


ELBA - cel mai important producator de corpuri de iluminat din Romania, va aduce experienta si inovatia lighting-ului romanesc la Share International Architecture and Engineering Forum - Bucuresti, in zilele de 21 si 22 martie 2017.

Un eveniment dedicat prezentului si viitorului, inovatiilor in arhitectura si inginerie, acesta va aduna la JW Marriott Grand Hotel arhitecti, ingineri, peisagisti, contractori, investitori, dezvoltatori, reprezentanti academici si ai asociatiilor profesionale din 12 tari. Impreuna, vor impartasi idei si aspiratii, vor invata si vor celebra excelenta in domeniu.

In calitate de Contractor in cadrul evenimentului, ELBA va reprezenta standardul romanesc de inalta calitate in domeniul iluminatului industrial, office, public si arhitectural.

"Am dezvoltat in ultimii ani o orientare atenta inspre eficienta energetica prin utilizarea unor tehnologii avansate si a unor materiale cu grad inalt de fiabilitate. Astfel, ELBA este primul producator european ce a obtinut un nivel de eficienta net de peste 200 lm/W pentru gama iluminatului industrial. Intr-un context aflat intr-o continua schimbare, alinierea la solicitarile de performanta ale pietei ne permite sa livram produse si servicii de calitate superioara, pliabile celor mai exigente cerinte", a declarat Mihaela Calin, managerul de marketing si comunicare al companiei.

Cu o cifra de afaceri mai mare de 50 de milioane de euro si un portofoliu de peste 1.500 de produse, ELBA este cel mai important producator de corpuri de iluminat din tara, avand un istoric de aproape 100 de ani in piata din Romania si, mai recent, cu deschidere pe pietele internationale.

Compania participa activ la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor, dezvoltand solutii de iluminat in armonie cu mediul, eficiente si durabile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1625 ori
Citeste mai multe despreELBA corpuri iluminat