Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana estimeaza ca va incheia 2013 fara profit

Posta Romana estimeaza ca va incheia 2013 fara profit


Compania Nationala Posta Romana (CNPR) va incheia 2013 fara profit, dar si fara pierderi, si cu un numar prognozat de salariati de 30.750 persoane, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 publicat miercuri in Monitorul Oficial (MO).

"Ieri (miercuri n.r.) s-a discutat cu sindicatele in privinta numarului de salariati care vor fi disponibilizati in baza acordului incheiat in data de 14 mai, dar inca nu s-a avansat niciun numar privind disponibilizarile care urmeaza. La data de 12 mai in Posta Romana erau 32.087 salariati, iar pentru finele anului este estimat un numar de 30.750 de angajati", a declarat, Dan Dumitrescu, purtator de cuvant al Postei Romane.

Potrivit documentului, in acest an sunt asteptate venituri de peste 1,255 miliarde lei la Posta Romana, iar cheltuielile totale la acelasi nivel.

Din veniturile totale de peste 1,255 miliarde lei, circa 1,230 miliarde lei sunt venituri din exploatare si peste 24,7 milioane lei venituri financiare. Cheltuielile pentru investitii se ridica la peste 228,8 milioane lei.

Dan Dumitrescu a precizat ca bugetul de venituri si cheltuieli publicat in MO este bugetul transmis Ministerului pentru Societatea Informationala /MSI/, in urma cu peste doua luni, respectiv in perioada legata prevazuta de 10 zile dupa adoptarea Bugetului de Stat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2281 ori