Pod peste Prut. Posta Romana "se infrateste" cu cea din Moldova

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 15:44
1735 citiri
Pod peste Prut. Posta Romana "se infrateste" cu cea din Moldova

Posta Romana si Posta Moldovei au incheiat un acord de cooperare in scopul dezvoltarii si intensificarii relatiilor bilaterale intre cele doua administratii postale.

Programul de cooperare se va derula in cadrul urmatoarelor sectoare prioritare: servicii postale, cooperare internationala, servicii financiare, servicii comerciale, servicii marketing, servicii IT si logistica, se arata intr-un comunicat de presa al Postei Romane.

Semnarea Acordului consolideaza relatiile de colaborare intre administratiile postale ale Romaniei si Republicii Moldova. Parteneriatul pe plan postal dintre cele doua tari a inceput in 1995, cand a fost semnat primul Acord de colaborare in domeniul comunicatiilor.

Acordul s-a incheiat pentru o perioada de 5 ani si are ca directii principale dezvoltarea serviciilor postale si cooperarea internationala.

Cele doua administratii postale vor actiona pentru dezvoltarea unei platforme de cooperare care sa conduca la introducerea de noi servicii transfrontaliere adaptate la cerintele pietei, pentru deschiderea relatiilor bilaterale pe segmentul ramburs prin mandate postale internationale si vor urmari imbunatatirea calitatii generale a serviciului postal.

Pe planul cooperarii internationale se urmareste diversificarea, intarirea si intensificarea conlucrarii specifice in domeniul postal in cadrul organismelor si organizatiilor internationale cu preocupari in sfera serviciilor postale (Uniunea Postala Universala si PostEurop).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#acord cooperare Romania Moldova, #cooperare Posta Romana Moldova, #relatii Posta Moldova, #telecomunicatii Moldova , #Companii Romania