O noua fabrica la Oradea, in urma unei investitii de sase milioane de euro

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 15:16
2107 citiri
O noua fabrica la Oradea, in urma unei investitii de sase milioane de euro
Victor Ioane, Managing Director CEE Salesianer Miettex

Salesianer Miettex a deschis o noua fabrica pentru servicii de spalatorie si inchiriere textile in Oradea, continuand procesul de extindere in Romania,

"Inaugurarea de la Oradea marcheaza a 23-a fabrica Salesianer Miettex la nivel international si prima din zona de vest a Romaniei. Am ales aceasta amplasare deoarece vizam atat clienti din tara, cat si din Ungaria. Ne adresam operatorilor din industria hoteliera, medicala si companiilor din industrie din aceasta regiune care au nevoie de servicii de inchiriere textile, gestionate la cel mai inalt nivel de igiena, confort si profesionalism", a declarat Victor Ioane, Managing Director CEE Salesianer Miettex.

Investitia Salesianer Miettex, peste sase milioane de euro

Investitia totala se ridica la peste 6 milioane de euro, dintre care peste un milion de euro investiti in protectia mediului. Fabrica are o suprafata totala de 3.600 metri patrati si o capacitate de spalare de 25 tone de rufe pe zi (echivalentul a peste 5.000 de masini de spalat casnice), amplasta pe un teren de 19.000 metri patrati, si este amplasata in Parcul Industrial Eurobusiness Oradea.

Odata cu aceasta deschidere, Salesianer Miettex a creat peste 25 de locuri de munca la nivel local. Fabrica va deservi zona centrala si de vest a tarii, zona de granita si estul Ungariei.

Tehnologia din fabrica este de ultima generatie, asigurand o procesare si dezinfectare a textilelor la cele mai inalte standarde internationale acreditate. Spalatoriile comerciale de mari dimensiuni, precum fabrica SM Oradea au un impact minim asupra mediului.

Prima fabrica Salesianer Miettex din Romania a fost deschisa in 2007

Compania va asigura managementul textilelor prin punerea la dispozitie, spalarea, dezinfectarea si livrarea lenjeriilor de pat, prosoapelor, fetelor de masa, uniformelor de lucru si carpetelor lavabile antipraf. Fabrica este organizata in doua parti functionale, una alocata rufelor murdare si una alocata rufelor curate. Cele doua zone sunt total separate printr-o bariera septica, avand intrari interblocabile catre cele doua arii.

Salesianer Miettex are fabrici in sapte tari din Europa Centrala si de Est - Austria, Cehia, Croatia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria si peste 2.000 de angajati la nivel international.

Prima fabrica din Romania a fost deschisa in 2007, iar in prezent numara peste 100 de angajati. In portofoliul Salesianer Miettex Romania se afla Radisson Blu, Crowne Plaza, Novotel Bucuresti, Double Tree by Hilton, Porsche Romania, Maternitatea Polizu, Spitalul Matei Bals.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Salesianer Miettex, #investitie romania, #companie servicii , #Companii Romania