Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O noua editie Fleet Management Conference are loc pe 11 aprilie la Hotel Caro Bucuresti

O noua editie Fleet Management Conference are loc pe 11 aprilie la Hotel Caro Bucuresti
Fleet Management Conference, cel mai important eveniment dedicat gestionarii eficiente a flotelor auto, revine pe 11 aprilie 2019, la Hotel Caro Bucuresti.

Aflat la cea de-a sasea editie, Fleet Management Conference reuneste reprezentanti ai asociatiilor de profil din industria auto, manageri de flote ai celor mai importante companii multinationale, dar si consultanti, cu scopul de a oferi solutii pentru optimizarea performantei flotelor si modalitati de rezolvare a provocarilor care apar in aceasta industrie.

Subiecte abordate in cadrul conferintei:

  • Strategii si sfaturi pentru administrarea si gestionarea eficienta a flotelor auto Solutii pentru problemele aparute in cadrul flotelor auto
  • Imbunatatirea si dezvoltarea politicilor existente, practicilor si proceselor pentru eficienta sistemelor operationale
  • Administrarea eficienta a parcului de autovehicule
  • Optimizarea performantei flotelor auto
  • Administrarea serviciilor de suport
  • Determinarea unor dimensiuni optime a unei flote de autovehicule
  • Dezvoltarea corecta a unei strategii externe si interne pentru operatiile desfasurate
  • Mentenanta preventiva - cum pot fi evitate cele mai frecvente greseli

Dintre vorbitorii care vor participa la conferinta: Paul Lauria - President, Mercury Associates, Inc., Cecilia Tudor - Director Vanzari Speciale, Renault Commercial Roumanie, Paul Gogolinski - Partner, Total Fleet Solutions, Sorin Iacob - Country Manager Romania, GT Motive, Gabriel Decu - National Operations Manager, Interbrands, Adrian Rotaras - Senior Project Manager E-mobility, E.ON Romania, Andrei Teaha - Business Development Manager, Teaha Management Consulting, Ioan Dragos - Fleet Manager, AstraZeneca Pharma.

Evenimentul este organizat de Evensys, in parteneriat cu Renault Romania.

Mai multe informatii despre vorbitori, program si inscriere sunt disponibile pe site-ul oficial: www.fleetconference.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1884 ori
Citeste mai multe despreFleet Management Conference