Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O noua editie a expozitiei de curatenie profesionala Cleaning Show va avea loc in iunie 2014

O noua editie a expozitiei de curatenie profesionala Cleaning Show va avea loc in iunie 2014

Cea mai mare expozitie destinata curateniei profesionale, industriale si domestice din Romania se va desfasura intre 11-14 iunie 2014, la Romexpo.

Evenimentul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in Pavilionul C1.

Organizatorii promit demonstratii spectaculoase, lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate care vor revolutiona atat piata autohtona, cat si cea straina, gale de premiere, concursuri interactive si importanti invitati externi.

Companiile expozante vin dintr-o sfera larga a industriei de curatenie si sunt reprezentate de cei mai importanti producatori si distribuitori din domeniile: echipamente si servicii de curatenie industriala, profesionala si domestica, echipamente de igiena sanitara, consumabile, accesorii si detergenti, curatatorii si spalatorii chimice.

Evenimentul este destinat firmelor de facility management, hoteluri, hypermarket-uri si clinici ce doresc cele mai bune conditii la achizitii.

In plus, expozitia va oferi si un Innovation Corner, unde vor fi prezentate cele mai noi aparitii din piata.

Cea de-a cincea editie a Cleaning Show si-a propus sa depaseasca cifrele inregistrate in anii trecuti si sa ofere cele mai bune oportunitati de afaceri. La eveniment sunt asteptate astfel toate firmele care se inscriu in tematica expozitionala si care sunt pregatite sa se intalneasca fata in fata cu clientii la Cleaning Show 2014.

Informatii complete sunt disponibile la www.cleaningshow.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1511 ori