Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noile tehnologii si modele de afaceri ca parghii de crestere la "Major Companies in Romania"

Noile tehnologii si modele de afaceri ca parghii de crestere la "Major Companies in Romania"


O noua editie a publicatiei "Major Companies in Romania" va fi lansata in acest an pe 14 noiembrie la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, sala Atlas.

Publicatia Major Companies in Romania reprezinta un concept unic pe piata autohtona a publicatiilor de afaceri, bazandu-se pe o metodologie de scoring a companiilor, elaborata de EY Romania, prin care sunt analizate si clasificate cele mai importante companii din Romania.

Editia de anul acesta genereaza topuri de companii grupate pe 23 de domenii mari de activitate. Metodologia de evaluare a companiilor cuprinde un set de criterii cantitative (cifra de afaceri raportata de companie, indicatori financiari din contul de profit si pierderi si din bilantul contabil) si criterii calitative (contributia la construirea unui brand local, proiecte de CSR, numar de angajati).

Conferinta de lansare Major Companies in Romania. Leveraging new technologies and business models for growth, structurata in doua sesiuni va fi deschisa de dl. Dumitru Ion, Director General Doingbusiness.ro, si Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania. Evenimentul isi propune sa lanseze o provocare mediului de afaceri romanesc prin abordarea inovatiei ca tema principala in analiza competitivitatii la nivel de tara si ca model de crestere.

Prima parte a conferintei va gazdui discutii pe teme de inovatie aplicate diferitelor modele de afaceri la care vor participa: Valeriu Nistor, Country Director, IBM Romania, Presedinte AmCham, Jean-Francois Fallacher, CEO, Orange Roamnia, Steven van Groningen, Presedinte & CEO, Raiffeisen Bank, Vicepresedinte, FIC, Christian von Albrichsfeld, General Manager, Continental Automotive Romania, Catalin Cretu, Area Manager, Romania & Croatia, Visa Europe, Annita Pakioufaki, Managing Director, Stanton Chase International si Narcis Horhoianu, Marketing Director, Balkan Markets, Procter & Gamble.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului este dedicata detalierii metodologiei care sta la baza proiectului Major Companies in Romania si prezentarii Top 300 al celor mai mari companii din Romania, precum si prezentarii topurilor de companii din cele mai dinamice industrii. Temele propuse dezbaterii in aceasta sesiune vor fi sutinute de Lars Wiechen, Director Executiv, Transaction Advisory Services, EY Romania, alaturi de Dragos Neacsu, Director General, Erste Asset Management, Lucian Anghel, CEO, BCR Pensii si Presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, Georgios Argentopoulos, CEO, Alltrom Real Estate Group, Aurel Netin, Country Manager Romania & Bulgaria, Lenovo, Simona Bonghez, Partner, ESI Romania, si Daniel Pana, Country Sales Leader, SAS.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2052 ori