Miliardarul Lakshmi Mittal e in vizita de lucru la combinatul ArcelorMittal Galati

Vineri, 18 Mai 2012, ora 09:16
3009 citiri
Miliardarul Lakshmi Mittal e in vizita de lucru la combinatul ArcelorMittal Galati

Miliardarul Lakshmi Mittal, presedinte si chief executive officer(CEO) al ArcelorMittal, a vizitat combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati, pentru o analiza obisnuita a activitatii, se arata intr-o declaratie de presa transmisa, vineri, de directorul de comunicare al combinatului, Dorian Dumitrescu.

Potrivit declaratiei de presa, Mittal a inspectat principalele echipamente de productie si a discutat cu manageri local si cu muncitori.

,,In timpul evaluarilor, dl. Mittal a apreciat dinamica buna a rezultatelor in domeniile securitate si sanatate in munca si calitate dar si a progreselor obtinute la Furnalul nr. 5, dupa restartarea si in urma modernizarii complete a acestuia. De asemenea, el a apreciat Programul de Transformare in curs de derulare, cel mai mare de acest tip din Romania. Domnul Mittal si-a exprimat increderea in echipa locala - manageri si muncitori - si ca aceasta va depasi actualele dificultati generate de situatia pietei', se spune in declaratia de presa.

Lakshmi Mittal a sosit joi la Galati, la bordul unui elicopter, care a aterizat pe platforma siderurgica si a fost insotit pe parcursul vizitei de Sanjay Samaddar, CEO Arcelor Mittal - Business Division East, Ionel Bors, country managerul ArcelorMittal Romania si de Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galati.

Familia Mittal detine 44% din ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume. Combinatul de la Galati a fost preluat de familia Mittal in 2001.

Lakshmi Mittal, in varsta de 60 ani, are o avere estimata la 31,1 miliarde dolari si se afla pe locul sase in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Lakshmi Mittal vizita Romania, #ArcelorMittal Galati pret energie , #Companii Romania