Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Managerii companiilor de stat au depasit cheltuielile cu masini si cadouri

Managerii companiilor de stat au depasit cheltuielile cu masini si cadouri


Informatiile financiare prezentate in Guvern, legate de companiile pentru care au fost solicitate majorari de buget, au indicat depasiri de cheltuieli inclusiv pentru achizitionarea de masini si echipamente IT, dar si pentru cumpararea de brazi, porci si cadouri pentru copii, destinate angajatilor din unitati.

"S-a descoperit ca multe dintre cheltuieli au fost efectuate pentru achizitionarea de masini, echipamente IT si alte nebunii, dar si pentru brazi, porc si cadouri pentru copii destinate angajatilor din companii.

In urma discutiei din Guvern s-a stabilit ca vor fi aprobate majorari de bugete doar daca managerii companiilor pot justifica toate cheltuielile, iar in caz contrar vor fi luate masuri impotriva acestora", au relatat agentiei MEDIAFAX surse participante la sedinta de miercuri a Cabinetului.

Potrivit acestora, premierul Emil Boc a cerut ministrilor de resort sa analizeze activitatea managerilor companiilor din subordinea ministerelor Transporturilor, Comunicatiilor si Economiei, precum si situatia economica a unitatilor, dupa ce i s-au prezentat solicitari de majorare a bugetelor la mai multe dintre aceste societati.

Pentru companiile subordonate Ministerului Economiei au fost mentionate Romgaz, Transelectrica si Transgaz, in timp ce din portofoliul Ministerului Transporturilor au fost nominalizate aproape toate societatile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1698 ori