Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Managementul flotei auto, metoda pentru reducerea costurilor companiilor

Managementul flotei auto, metoda pentru reducerea costurilor companiilor


Strategiile de gestionare a flotelor auto, tacticile pentru obtinerea unui cost operational scazut si optimizarea activitatilor de fleet management reprezinta cateva din temele principale ale celei de-a doua editii a Fleet Optimization Conference, cel mai important eveniment dedicat optimizarii costurilor si managementului flotelor auto, ce va avea loc pe 30 octombrie, la Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, vor fi aduse in prim plan provocarile si oportunitatile actuale, solutii financiare, strategii de mentenanta preventiva si avantaje/dezavantaje ale utilizarii leasing-ului financiar versus leasing-ul operational.

Experti in domeniu vor prezenta cele mai bune tactici pentru a mentine la un nivel inalt infrastructura tehnica si cea organizationala, departamentul de logistica si flotele auto, iar participantii vor afla punctele cheie pentru dezvoltarea unor sisteme de imbunatatire, gestionare si optimizare a serviciilor, care au drept rezultat reducerea cheltuilelilor de achizitie, un cost minim de operare si obtinerea profitului.

Fleet Optimization Conference este structurat pe doua sesiuni de conferinte si o sesiune de business networking.

Prima sesiune, Solutions for Operational Efficiency, va prezenta solutii pentru dezvoltarea procedurilor, practicilor si proceselor existente pentru optimizarea performantei flotelor auto, dar si cele mai eficiente strategii de mentenanta preventiva.

In cadrul celei de-a doua sesiuni, Financial & Tax Issues related to Fleet Management, veti afla care sunt avantajele si dezavantajele fiscale/ operationale ale leasingului financiar versus leasing operational si va fi adusa in prim plan eficientizarea deductibilitatii cheltuielilor flotelor auto.

La sfarsitul celor doua sesiuni, intr-un cadru distins, participantii vor avea ocazia sa-i intalneasca pe cei mai buni experti in servicii auto, manageri ai flotelor auto si furnizori de solutii pentru flote.

Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.fleetconference.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1871 ori