IKEA va inlocui centurile de siguranta ale unor scaune pentru copii

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 14:57
2478 citiri
IKEA va inlocui centurile de siguranta ale unor scaune pentru copii

Retailerul suedez de mobilier si decoratiuni IKEA va inlocui centurile de siguranta ale unor scaune pentru copii, produse in China si comercializate inclusiv in Romania, clientii urmand sa primeasca gratuit noile produse.

Ancheta initiata de IKEA in urma sesizarilor primite de la clienti a dus la concluzia ca numai centurile livrate impreuna cu scaunele Antilop cu numarul de identificare a furnizorului 17389 si datate cu 0607-0911 (06-anul, 07-luna) prezinta acest defect al centurii ce face posibila desprinderea ei.

Astfel, pentru a preveni orice risc de desfacere a centurii de siguranta in timpul utilizarii, compania IKEA a decis sa ofere inlocuirea gratuita a centurilor de siguranta pentru scaunele inalte Antilop din loturile mentionate", se arata intr-un comunicat al companiei.

Retailerul precizeaza ca in prezent toate scaunele IKEA pentru copii indeplinesc standardele de calitate impuse si nici un alt tip nu prezinta necesitatea rechemarii.

Respectivele scaune cu centura siguranta pentru copii au fost produse in China iar IKEA a vandut aproximativ 1,2 milioane de unitati la nivel mondial.

Magazinul IKEA din Bucuresti a livrat aproximativ 1.750 de bucati din loturile mentionate, la pretul de 69,99 lei, care nu se mai gasesc in prezent in magazin.

Grupul suedez a deschis in 2007 magazinul din Romania, situat in nordul Bucurestiului. Unitatea a inregistrat in perioada 1 septembrie 2010- 31 august 2011 vanzari de 361,8 milioane de lei, in crestere cu 10,5% fata de anul precedent, majoritatea celor 11 milioane de produse vandute fiind mobilier.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#ikea, #IKEA rechemare fabrica, #IKEA centuri siguranta scaune copii, #produse IKEA , #Companii Romania