Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Horeca Expo, primul eveniment dedicat specialistilor din industria Horeca

Horeca Expo, primul eveniment dedicat specialistilor din industria Horeca


HORECA EXPO este cel mai nou eveniment organizat de centrul expozitional EXPOROM si este dedicat industriei ospitalitatii, echipamentelor si dotarilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele si firme de catering.

Cu o noua viziune asupra evenimentelor "business to business" (B2B), HORECA EXPO isi propune sa devina un etalon pentru aceasta industrie si urmareste sa aduca fata in fata companiile si specialistii din domeniu, asociatiile si organizatiile de profil.

Pe durata celor 4 zile ale manifestarii, expozantii sunt invitati sa prezinte, intr-un spatiu de 12.500 mp, cele mai avansate produse si servicii dedicate industriei HORECA precum: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucatarii si baruri, produse de curatenie si dotari pentru bai, sisteme electrice si decoratiuni, sisteme de securitate si IT, instalatii, echipamente pentru piscina si wellness, produse alimentare si bauturi.

Obiectivul principal al manifestarii HORECA EXPO este crearea unei platforme pentru expunerea completa a ofertei din domeniu, prezentarea celor mai noi produse si servicii, facilitarea comunicarii B2B, crearea de noi relatii de afaceri care sa se concretizeze in noi contracte si o dinamizare a activitatii din domeniu.

Expozantii sunt invitati sa se inscrie pana la 1 martie 2013 pe www.horecaexpo.ro.

Expozantii si vizitatorii se vor bucura de o serie de evenimente conexe care vor avea loc in cadrul HORECA EXPO:

* "Laboratorul de Vin" - procedee, sfaturi si secrete dezvaluite de experti in domeniu.

* "Salonul Gastro" - locul de inspiratie unde vor avea loc concursuri importante in fiecare zi: Bucatarul Anului, Cel mai bun Cofetar, Cel mai rapid Barman.

* "Scoala de Gatit" - show-uri gastronomice realizate de mari bucatari romani.

Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

EXPOROM este cel mai nou centru expozitional modern cu servicii integrate de tipul si la nivelul celor existente in Europa. Cu o investitie de 15 mil. de euro si cu o suprafata actuala de 12.500 mp cu potential sa ajunga pana la 50.000 mp, EXPOROM isi propune sa devina principalul jucator pe piata organizarii de expozitii, conferinte si alte evenimente.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2580 ori