Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Hidroelectrica: Vezi ce consortiu va intermedia listarea pachetului de 10%

Hidroelectrica: Vezi ce consortiu va intermedia listarea pachetului de 10%


Consortiul format din BRD - Groupe Societe Generale, Citigroup Global Markets Limited, Societe Generale si SSIF Intercapital Invest a fost declarat castigator pentru intermedierea Ofertei Publice Primare de vanzare a 10% din Hidroelectrica.

"Comisia numita prin ordin al ministrului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, impreuna cu consultantii care acorda serviciile de asistenta juridica in cadrul acestui proces, respectiv Societatea Civila de Avocati "Zamfirescu Racoti Predoiu", in urma punctajului total obtinut de catre ofertanti, au declarat oferta castigatoare cea a consortiului de intermediere format din: BRD - Groupe Societe Generale; Citigroup Global Markets Limited; Societe Generale; SSIF Intercapital Invest, acesta fiind declarat ofertant selectat", se spune intr-un comunicat al Hidroelectrica.

Potrivit companiei, in data de 2 aprilie 2012 a avut loc deschiderea ofertelor financiare ale ofertantilor care au indeplinit conditiile de eligibilitate si ale caror oferte tehnice au intrunit punctajul minim precizat in Caietul de sarcini, in cadrul procesului de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Primare de vanzare a pachetului de actiuni emise de Hidroelectrica, reprezentand 10% din capitalul social existent al societatii, derulat de catre societate, pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti.

In cursa s-au inscris consortiul format din BRD - Groupe Societe Generale, Citigroup Global Markets Limited, Societe Generale, SSIF Intercapital Invest si consortiul format din Unicredit CAIB Securities Romania SA, Goldman Sachs International, Unicredit Bank AG, London Branch, Erste Group Bank AG, Banca Comerciala Romana SA si BT Securities SA.

De asemenea, compania precizeaza ca in perioada urmatoare vor avea loc negocieri cu ofertantul selectat, in vederea incheierii contractului de intermediere.

In data de 18 ianuarie 2012, Executivul a aprobat vanzarea unui pachet de actiuni de 10%, nou emise, rezultate ca urmare a majorarii capitalului social, la Societatea Comerciala de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale - Hidroelectrica S.A. Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1943 ori