Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fuziune pe piata romaneasca de consultanta fiscala: Adevaris se alatura Mazars

Fuziune pe piata romaneasca de consultanta fiscala: Adevaris se alatura Mazars


Firma romaneasca de audit, consultanta fiscala si financiara Adevaris va fuziona cu Mazars, incepand cu 1 septembrie 2013.

Integrarea Adevaris va duce la cresterea cu 50% a veniturilor anuale ale companiei Mazars in Romania si la extinderea echipei sale la peste 160 de angajati.

Firma care fuzioneaza cu Mazars este activa pe piata romaneasca din 2003, iar intre 2009 si 2012 si-a desfasurat activitatea sub denumirea LeitnerLeitner. Adevaris si-a concentrat pana in prezent atentia pe serviciile oferite in principal filialelor locale ale investitorilor straini reprezentand regiunile de limba germana ale Europei.

Loic Wallaert, membru al Comitetului Executiv Global al Grupului Mazars, declara ca aceasta fuziune a fost salutata cu entuziasm si este considerata o etapa importanta a strategiei Grupului de imbinare a cresterii organice cu cea obtinuta prin fuziuni si achizitii, amplificand prezenta Mazars atat in Romania, cat si in Europa Centrala si de Est si in tarile vorbitoare de limba germana (in special Germania, Austria si Elvetia).

Grupul Mazars numara peste 13.500 de specialisti, fiind prezent in 71 de tari, la care se adauga birouri corespondente si asocieri in alte 14 tari. Cifra de afaceri a Grupului Mazars pentru anul financiar incheiat la 31 august 2012 se ridica la 1013 milioane euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2347 ori