Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Erste Asset Management face trecerea catre online

Erste Asset Management face trecerea catre online


Clientii Erste Asset Management au la dispozitie doua noi optiuni, Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR, prin intermediul carora au acces la informatii despre numarul unitatilor de fond cumparate, valoarea unitatilor de fond detinute, precum si reprezentarea grafica a evolutiei recente a fondului in care au investit.

Clientii pot realiza operatiuni online si pot vizualiza direct in aplicatie istoricul tranzactiilor efectuate (subscrieri, rascumparari), putand efectua si plati prin sabloane dedicate, in cazul in care bifeaza varianta de "subscriere directa" in declaratia de adeziune, potrivit lui Dragos Neacsu, directorul executiv al SAI Erste Asset Management.

Erste Asset Management ocupa prima pozitie in topul aferent pietei fondurilor deschise de investitii cu o cota de 34,70%, administrand un volum de active de 2.774,5 milioane de lei (conform datelor publicate de Asociatia Administratorilor de Fonduri la data de 30 noiembrie 2011).

BCR Monetar, fond care investeste in instrumente monetare si in obligatiuni, a inregistrat un randament pe ultimul an de 7,11% si are un volum de active de 1.500 milioane de lei (date la 30 noiembrie 2011).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2127 ori