Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Electrica: 3,7 milioane euro pentru consultanta privind vanzarea actiunilor detinute la Enel si E.ON

Electrica: 3,7 milioane euro pentru consultanta privind vanzarea actiunilor detinute la Enel si E.ON


Electrica aloca din surse proprii 3,75 milioane euro, fara TVA, pentru servicii de consultanta financiara si juridica generala privind vanzarea pachetelor minoritare de actiuni detinute de companie la Enel si E.ON.

Contractul prevede achizitia de servicii de consultanta financiara si juridica generala pentru "vanzarea pachetelor minoritare de actiuni detinute de Electrica la Enel si EON, pentru studiul de piata preliminar".

"La acestea se adauga pregatirea si realizarea acestui exit, dar si avand in vedere necesitatea asigurarii unor servicii de consultanta financiara si juridica pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii de afaceri corporatiste a Electrica SA", potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 aprilie 2012, ora 10:00.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare in valoare de 150.000 lei si o garantie de buna executie a contractului de servicii de 5% din valoarea de atribuire a contractului, fara TVA. Totodata, ofertantii trebuie sa demonstreze ca a realizat o medie a cifrei de afaceri globale pentru ultimii trei ani cel putin egala cu valoarea de 7,4 milioane euro.

Electrica SA are in prezent sapte filialele, cele de distributie si de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si filiala Electrica Serv, deservind in total aproximativ 3,5 milioane clienti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1593 ori